Catrice Prime&Fine Dewy Glow setting spray

26. tra 2019.

Pozdrav ljepotice, danas vam konačno tipkam recenziju proizvoda bez kojeg više doslovno ne ostajem! Riječ je o Catrice Prime and Fine Dewy Glow spreju za setiranje šminke. Po čemu je to drugačiji od ostalih fiksatora i što me toliko oduševilo, pročitajte u nastavku. 😊



Dakle, ovaj fiksator dolazi u rozom plastičnom pakiranju s raspršivačem koji solidno dozira proizvod. Ne pljucka proizvod, ali nije ni najbolji mist koji postoji. Proizveden je u Italiji, dolazi u količini od 50 ml, a preporučuje se korištenje unutar 6 mjeseci od otvaranja. Ima nekakav blagi miris kojeg osjećate jedino prilikom doziranja, kasnije se na licu uopće ne osjeti. Ja ga pronalazim jedino u Mülleru ili nekim DM-ovima koji imaju dupli Catrice stalak. Cijena u Austriji mu je 4,45 €, dok je u Hrvatskoj za par kuna skuplji, odnosno cijena mu je negdje oko 35 kuna. 


Sadrži vrlo malu količinu svjetlucavog pigmenta kojeg doslovno ni ne vidite da na dnu bočice. Kada fiksator promućkate, vidjet ćete kako se proizvod unutra polako zamuti i kako se presijava. Prvih nekoliko korištenja nisam ni primijetila da postoji pigment unutar bočice, mislim da vam to dovoljno govori o umjerenosti. Na koži nema ni traga shimmeru, a pogotovo ne glitteru. Efekt koji ćete dobiti je predivan blagi sjaj kože. Sve praškaste proizvode predivno poveže i stopi s vašom kožom. Highlighter dođe do izražaja, a lice oživi bez obzira na količinu nanesenih proizvoda. 

S obzirom na to da mi se koža dosta promijenila i bila je strašno dehidrirana posljednjih mjeseci, šminka na njoj nije uvijek izgledala najbolje. S ovim fiksatorom mi svaki puder lijepo sjedne na kožu, a ostatak šminke se lijepo prilagodi koži lica. Često ga znam koristiti i tijekom dana kada želim oživjeti šminku na licu. Ne bih rekla da produžuje trajnost šminke, ali je odličan saveznik za setiranje ili dodavanje onog prirodno zdravog izgleda licu. Pri tome valja napomenuti, kako na mojoj T zoni obično sebum izbije kroz dan, doduše u hladnije vrijeme nešto manje, ali nisam primijetila da je s ovim fiksatorom taj sebum intenzivniji. 

U svakom slučaju, ovo je vrlo brzo postao proizvod bez kojeg ne želim ostati! Koristim ga prilikom svakog šminkanja i sumnjam da će ga neki drugi drogerijski fiksator uspjeti zamijeniti. Ako ga još niste zamijetili, a preferirate dewy odnosno sjajni izgled, onda ga obavezno morate isprobati! 😉


With love, Ana ♡

4 komentara

  1. Nisam ga ni vidjela u drogerijama.
    Ne kupujem novo nista dok staro ne potrosim haha

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuči super! Trenutno koristim makeup revolution sport fix fiksator i jako mi se sviđa kako ''slegne'' praškaste proizvode pa se lijepše stope sa podlogom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i meni je Catrice fiksator zbog toga postao obvezan prilikom svakog šminkanja! 😊

      Izbriši

Shine Of Beauty