Avon Freeze Dry sprej za brzo sušenje laka

31. pro 2017.

Pozdrav ljepotice, danas vam konačno donosim i pisanu verziju recenzije o Avonovom spreju za brzo sušenje laka. 😃 Naime, imala sam problema s učitavanjem Bloggera zadnjih nekoliko dana i nisam apsolutno ništa mogla provjeriti niti nadopuniti, pa je tako ovaj post izašao samo sa slikama prije nekoliko dana. Uglavnom, problem je riješen poprilično smiješnim postupkom (brisanja povijesti i kolačića u pregledniku! 🙈), pa je tako došlo vrijeme i da vam s nekoliko riječi skrenem pozornost na ovaj praktični sprej.


Sprej dolazi u plastičnoj bočici na pumpicu u količini od 50 ml. Što se tiče doziranja mislim da je potpuno prigodno, ne potrošite puno proizvoda, a opet izađe dovoljno da obavi svoju funkciju. Trenutna cijena u katalogu mu je 24,90kn. Sadrži nekakav, rekla bi voćni miris, dosta jak, ali ne zadržava se dugo. Uljne je konzistencije, dakle ostavljat će masne tragove, što god dodirnuli prstima. Dobra strana je što se upija, točnije, djeluje u roku 4-5 minuta, tako da nakon toga možete slobodno oprati ruke ili jednostavno utrljati ostatak proizvoda na kožu. 

Sastojci

Ja ga obično pošpricam po dvije pumpice na svaku ruku odmah nakon što nalakiram nokte, sačekam nekih 5 minuta i isperem ostatak proizvoda. Primijetila sam da jednako funkcionira i kad lakiram jedan i dva sloja laka, ali s trećim ipak nije dovoljno samo pošpricati sprej i očekivati da će vam lak biti potpuno suh. Ipak, smatram da je ovo proizvod o kojem se premalo priča, jer vam potpuno uštedi vrijeme i trud, da ne morate razmišljati hoćete li negdje oštetiti lak na noktima. Postao je moj must-have proizvod u doslovno tri korištenja!

Jeste li isprobali ovaj sprej? Pišite mi u komentarima, lakirate li nokte i dalje sami doma ili ipak preferirate da se stručne ruke pobrinu za vaše noktiće?

With love, Ana ♡

2 komentara

  1. Andrea Diadora1/02/2018

    Probala i obožavam! Mrzim dugo sjediti i cekati lak da se osuši. Ovo je pravi spas!

    OdgovoriIzbriši

Shine Of Beauty