Empties #8

18. velj 2018.

Pozdrav ljepotice, nakon nekoliko mjeseci donosim vam novi pregled nekoliko potrošenih proizvoda koji su se našli kod mene. Ako vas zanima što sam to voljela koristiti, a što ću ubuduće zaobilaziti, nastavite čitati. 🙂



Da počnemo odmah s moja dva dugogodišnja favorita - Batiste Cherry suhim šamponom i Byphasse tonikom za lice (LINK za recenziju). Mislim da sam o njima dosad već i previše pričala. Dva proizvoda bez kojih doslovno nikada ne smijem ostati. Ako ih niste probali, ne znam što još čekate?! 😃Uglavnom, tu se još našao i Fa Pink Passion dezić koji sam dobila na poklon jednom prilikom i nisam ostala baš oduševljena. Jako intenzivno miriše, nije nešto učinkovit, a nakon dužeg vremena korištenja počeo mi je iritirati kožu, tako da ga ubuduće preskačem. 


Dusch Das gel za tuširanje s jabukom i grenadinom (što god to bilo 😃) ima fantastičan miris, iste je teksture kao i ostali iz linije, solidan proizvod, ali ne ostavlja kožu ekstra mekanom niti se miris zadržava nakon tuširanja. The Ordinary hijaluronska kiselina je moj veliki favorit i moja koža ju baš obožava, tako da ju svakako opet naručujem (LINK za recenziju). Pogodna je za sve tipove kože, jer nam je svima potrebna hidratacija, a ova verzija je jako lagana i brzo se upija u kožu. O CV odstranjivaču ste nedavno mogli čitati recenziju (LINK), solidan proizvod za skidanje vodootporne šminke, ne peče, ali ostavlja masne tragove. 


Essence lak u nijansi 73 more than a feeling se počeo jako sušiti, tako da smo se pozdravili, ali inače, jako lijepa tamnija crvena nijansa. Alverde sprej za fiksiranje dolazi u maloj količini, silom prilika sam ga kupila, a izbora u našim drogerijama, nažalost gotovo pa nema. Ima jako intenzivan miris, klasičnu pumpicu koja šprica velike kapljice po licu, tako da sam ja gotovo svaki put prelazila spužvicom po licu nakon njega. Nisam primijetila da išta posebno radi ili da produžava šminku. Max Factor 2000 Calorie vodootporna maskara bila bi moja idealna maskara, da tijekom dana ne postane teška na trepavicama, pa one znatno izgube na volumenu. Apsolutno vodootporna, preživljava suze bez problema, ne preslikava se, lijepo produži trepavice, da im malo volumena i skida se isključivo sa sredstvima poput gore navedenog CV dvofaznog odstranjivača.


Avon ruževi u nijansama Power Plum i Matte Mauve, dvije jako lijepe nijanse, ali sam se ja previše navukla na mat tekuće ruževe. Kremaste ruževe jako rijetko koristim, tako da mi ova dva već dosta dugo stoje, i vrijeme je da se pozdravim s njima. Možda eventualno odu u nečije sretnije ruke nekome od moje obitelji. 


Protekli mjesec našlo se tu i nekoliko Apivita testera, kao i Baleina maska za stopala. Masku sam koristila doslovno 5-6 puta i ugrabim ju svako malo u pohodu na dm. Ne biste vjerovali koliko jedna stvarčica od svega 2/3 kune dobro dođe kada onako umorni izađete iz tuša. Ostavlja stopala mekanima, a miris gotovo pa i ne sadrži. Apivita Caring Lavander krema za tijelo je isključivo za osobe koje jako vole lavandu. Inače mi njezin miris ne smeta, ali ovo toliko intenzivno miriše, da sam i tester jedva potrošila. Inače je formula dosta lagana, i hidratizira koliko i obična krema za lice, tako da nije za suhokošce. Apivita Aqua Vita serum za hidrataciju mi je bio odličan. Da ne košta 350 kuna, vjerojatno bi ga kupila, ali s obzirom na to da za tu cijenu mogu kupiti dugogodišnju zalihu The Ordinary hijaluronske kiseline, koja mi održava kožu jednako hidratantnom, kupovina ne dolazi u obzir. Našao se tu još i Apivitin 5-Action serum za okoloočno područje koji mi uopće nije bio otkriće, jer iskreno nisam primijetila da konkretno djeluje.


Toujours vlažne maramice s maslinovim uljem sam ugrabila jednom u Lidlu, u nedostatku odstranjivača šminke. Koliko se sjećam, nisu bile ništa posebno, s obzirom na to da i nisu namijenjene za šminku, ali znam da su bile dosta natopljene, i da su me dobro poslužile za prvu ruku. 

Sve u svemu, dosta proizvoda sam zaista voljela koristiti. U zadnje vrijeme se malo više trudim razumno kupovati i trošiti novac na provjerene kvalitetne proizvode. Pišite mi u komentarima, jeste li isprobali neku od navedenih stvarčica i kako vam se svidjela? 

With love, Ana ♡

2 komentara

  1. Imala sam dosta istih proizvoda i potpuno se slažemo u mišljenju.Od The Ordinary linije nisam još ništa probala ali budem.Svidjela mi se Baleina maska za stopala,čim odem u DM kupujem,očito mi je promaklo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo mišljenje! The Ordinary vrijedi probati, samo je potrebno malo pročačkati po njihovom Web-u i recenzijama na na netu, a Baleina maska je najbolje uloženih 3 kn! 😊

      Izbriši

Shine Of Beauty