Catrice Slim'matic Ultra Precise brow pencil - 020 Medium

19. ruj 2018.

Pozdrav ljepotice, jeste li već škicnule Essence i Catrice novitete na policama drogerija? Dok su još počeli postavljati novu kolekciju na stalke, ja sam ostala zaintrigirana novom ultra tankom Catrice Slim'matic Ultra Precise olovkom za obrve. Zgrabila sam nijansu 020 Medium i započela testiranje. Ako vas zanima koje sam dojmove stekla o njoj prilikom korištenja, nastavite čitati! 😊




Naime, moje su obrve inače poprilično duge i guste, pa ih je potrebno samo malo definirati na krajevima i popuniti. Primijetila sam kako mi je teško s ABH Dipbrow pomadom postići neki prirodniji izgled, pa sam tako odlučila pokušati s nekom olovkom čisto zbog čvršće teksture. Slim'matic Ultra Precise olovka za obrve dolazi u 4 nijanse po cijeni od 23,90 kn. S jedne strane se nalazi olovka na odvrtanje, a s druge strane mala četkica za obrve s kojom možete rasporediti proizvod i počešljati dlačice. Količina proizvoda iznosi samo 0,05 grama, a preporučuje se korištenje unutar 12 mjeseci od otvaranja. Proizvedena je u Njemačkoj.


Nijansa 020 Medium je nekakvog neutralnog do hladnog podtona. Definitivno je hladnija od moje ABH Soft Brown pomade. Mislim da je i tonom i nijansom prikladna za sve sa svjetlijom smeđom kosom. Olovka je solidno kremaste teksture tako da se ne topi u dodiru s kožom, a s druge strane nije ni pretvrda. Zaista je jako tanka i možete s njom izvući fine tanke linije bez problema. Češalj je također jako malen i odlično rasporedi proizvod. Ono u čemu sam na dodir osjetila razliku jest taj neki voskasti osjećaj na obrvama, čak nešto teži od pomade. Upravo zato mi se nije učinila kao dobar izbor za definiranje obrva, što znači da ako preferirate jake Instagram obrve, ovo nije proizvod za vas. Što se tiče nanošenja, potrebno je odvrnuti tek nekih 2 milimetra jer se prilikom svakog jačeg pritiska olovka lomi ako je više proizvoda izvan pakiranja. To postaje frustrirajuće kada shvatite da za popunjavanje jedne obrve morate dva do tri puta odvrtati olovku.


Čini mi se kao da sam uspjela s njom postići nešto prirodniji izgled obrva, što zbog nijanse koja je nešto svjetlija i neutralnija od pomade koju inače koristim, što zbog iscrtavanja dlačica, odnosno znatno manje količine koju sam koristila s ovom olovkom u odnosu na pomadu. Navode kako je ovo vodootporna olovka, i ona zaista odlično traje na koži sve dok ne skinem šminku, ali je mogu u nekoliko poteza skinuti s običnom vlažnom maramicom. Koristila sam je nešto manje od 10 puta prije nego li sam ju u potpunosti potrošila. Koliko god dobar proizvod bio, meni nikada ne bi na pamet palo da proizvod za obrve kupujem iznova dva ili više puta mjesečno! 🙅


Sastojci: CYCLOPENTASILOXANE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE CERA (HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX), SYNTHETIC BEESWAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYBUTENE, ISOAMYL LAURATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TALC, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


U prethodnom postu (LINK) možete pogledati kako izgleda na mojim obrvama. Htjela sam je posebno fotkati za ovaj post, ali sam je potrošila. U svakom slučaju, ovo je jedna solidna drogerijska olovka odlična za nekakav precizni rad, ne toliko za definiranje obrva, ali je količina proizvoda jednostavno premala da bi se ja osobno odlučila na ponovnu kupovinu.

Koristite li vi olovke za obrve? Pišite mi u komentarima ako imate nekih prijedloga! 😊

With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty