Astra Hypnotize liquid lipstick - 11 lovely bride

10. tra 2019.

Pozdrav ljepotice, danas vam donosim recenziju Astra Hypnotize tekućeg ruža kojeg sam kupila nedavno u Italiji. Nijansa mi se u drogeriji učinila zanimljivom, ovaj brend još nigdje nisam vidjela i pomislila sam da bi bila dobra prilika pokazati ga na blogu. Ako vas zanima koji su moji dojmovi, nastavite čitati dalje! 😊



Astra Make-Up je brend koji dolazi iz središnje Italije i postoji na tržištu od kraja 80-ih godina prošlog stoljeća. Pokrenuo ga je kemičar i farmaceut Giuliano Settimi, a u međuvremenu je brend postao obiteljski posao. Nude mnoštvo proizvoda dekorativne kozmetike po pristupačnim cijenama, koje možete zasad kupiti jedino u Italiji.


Astra tekući ruževi dolaze u 15 različitih nijansi, iako sam ja u drogeriji uočila tek par nijansi, pretpostavljam novih u asortimanu, kao što je ova koju ja imam - 11 lovely bride. Postoje mat i satin finiš ovih ruževa, a nijansa koju sam isprobala je mat verzija. Dolaze u klasičnom plastičnom pakiranju sa spužvastim aplikatorom koji je lagano udubljen u sredini, tako da pokupi sasvim dovoljnu količinu proizvoda i svojim oblikom se lijepo prilagodi usnama. Za 4 ml proizvoda platila sam 3,50€ (što je otprilike oko 26 kn) u talijanskoj trgovini odjećom Upim, koja sadrži i drogerijski dio. Cijena ovih ruževa na službenoj stranici brenda je 4,90€ tako da vam ne znam reći jesam li ja to uhvatila nekakvo sniženje ili jeftiniju lokaciju za kupovinu. 😄 Preporučuje se korištenje u roku od 12 mjeseci, a proizvedeni su naravno u Italiji. 


Ovaj ruž sadrži jedan predivan slatkasti miris koji me odmah asocira na nekakve kolačiće. Sama nijansa je klasična nježno roza nude nijansa. U drogeriji mi se učinila potpuno drugačijom toplom nude nijansom, pa sam bila pomalo razočarana kada sam ga prvi puta počela nanositi. Ne razumijem zašto više ne učine nešto s tim užasnim osvjetljenjem u drogerijama. 😒 Bez obzira na to, nosila sam ovu nijansu dosta u zadnje vrijeme i jako mi se sviđa. Mislim da je slična mojoj voljenoj Rebel Rose nijansi Wet n Wild tekućeg ruža, samo toplijeg tona. Formula ovog ruža je jako tekuća, ali se bez problema lijepo, precizno i ravnomjerno nanosi aplikatorom. 


Ne uvlači se u linije oko usana, a suši se u potpunosti mat u roku minute-dvije. Nije ljepljiv na usnama, ne osjećam da su mi usne suhe, niti je naročito težak na usnama. Jako dugo traje na usnama. Jednom kada se osuši, ne preslikava se na čaše, niti bilo što drugo što vaše usne dotaknu, osim ako ih recimo ne brišete ubrusom. Nakon obroka, pa čak i onog masnijeg, nestat će u unutarnjim dijelovima usana, ali to na mojim usnama neće biti vidljivo osim ako se baš približim ogledalu. Može se lijepo nadograditi dodatnim slojem, bez brisanja i grudanja prethodnog. U svakom slučaju, s njim možete biti sigurni da će vam odlično trajati kroz dan.



Sve u svemu, drago mi je da sam isprobala ovaj ruž i otkrila ovaj brend. Italija je uvijek dobra ideja za putovanje, a ja znam da će ih biti još puno! 😊 Istražujete li vi lokalne brendove kada putujete? Meni se čini da bi mi ovo mogla postati navika prilikom putovanja! 😃

With love, Ana ♡

4 komentara

  1. Odgovori
    1. Slažem se! Odličan je izbor za mnoge lookove! 😊

      Izbriši
  2. Nijansa mi se jako sviđa totalno je po mom guštu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne čudi me, zaista je riječ o nijansi koja bi mnogima odgovarala! 😊

      Izbriši

Shine Of Beauty