ELF Instant Lift olovka za obrve - Neutral Brown

31. sij 2020.

Pozdrav ljepotice, danas vam donosim svoje dojmove o jednoj impulzivnoj kupovini s početka prosinca. Naime, izgubila sam moju voljenu ABH pomadu za obrve i trebalo mi je pod hitno nešto novo za popunjavanje. U Bipi su tada imali popust na svu ELF kozmetiku, tako da je odluka pala na Instant Lift olovku za obrve. Ako vas zanima kako me se ova olovka dojmila, nastavite čitati! 😉


Instant Lift olovka dolazi oblijepljena plastikom u kartonskom pakiranju, pa možete biti sigurni da kupujete apsolutno nov proizvod. Nažalost, u mojoj Bipi nije bilo testera ovih olovki, što može otežati kupovinu. Ja sam se odlučila za nijansu Neutral Brown, jer su se tada druge nijanse već uveliko rasprodale. U našim drogerijama sam vidjela samo tri nijanse, ako se ne varam, ali online je ova olovka dostupna u šest različitih nijansi. Sadrži 0,18 grama, što je u usporedbi s nekim drugim olovkama za obrve odlična količina! Preporučuju korištenje unutar 12 mjeseci. Ja sam je uhvatila na sniženju od 30%, ako se ne varam, za svega 17,90 kn. Inače, ova olovka u Americi košta svega 2$! Također, valja napomenuti kako Elf proizvodi, uključujući i ovu olovku, nisu testirani na životinjama. 


Olovka na jednom kraju sadrži i češljić, koji nije naročito kvalitetan, ali posluži svrsi. Sam naziv odlično opisuje nijansu. Riječ o zaista neutralnoj smeđoj nijansi, koja nije niti naročito toplog, a ni hladnog podtona i vjerujem da bi odgovarala većini brineta. Što se nanošenja tiče, uzmite u obzir da je riječ o debljoj olovci koja ne puca tako lako niti se mrvi. Međutim, vrlo brzo ćete potrošiti zašiljeni vrh, pa ako želite preciznost, potrebno ju je svako malo zašiljiti pri vrhu. Ovisno o pritisku, možete izvesti i tanje i deblje linije s njom. Nije intenzivno pigmentirana, premekana niti je previše voskasta da slijepi dlačice. Rekla bi da se nalazi negdje između, što vam u nanošenju ostavlja prostora i za greške, jer neće ostaviti trag koji je teško izblendati ili obrisati. Dosta je skliska, pa ne znam koliko bi bila korisna za imitiranje obrva onima koji nemaju puno dlačica. 


Što se nanošenja tiče, s njom mogu postići i dramatičnije definirane obrve, ali i prirodnije. Rekla bi da ima puno bolju formulu od recimo Catrice Slim'matic olovke, koja je znatno preciznija i tanja. Na mojim obrvama Instant Lift olovka postojana je dok god ne skinem šminku, ali sigurna sam da nije jedan od proizvoda koji bi izdržao brisanje ili dodire prstima. O vodootpornosti vam ne mogu govoriti, jer nikada ne nosim šminku pod vodom. 😄 Kako ova olovka izgleda na mojim obrvama možete vidjeti na posljednjim fotkama na Instagramu, ali i u posljednjem makeup looku objavljenom na blogu. 


U svakom slučaju, riječ je o olovci koju sam svakodnevno koristila nekih dva mjeseca i lijepo me poslužila. Nije nikakvo spektakularno otkriće, ali odradi svoj posao sasvim dobro za brzo popunjavanje prirodnijih obrva i svakodnevno nošenje. Trenutno imam u planu pročešljati drogerijsku ponudu olovki za obrve, jer mi se čini da s olovkama brže odradim posao, a konačni rezultat je puno prirodniji nego s pomadom. Koje olovke za obrve vi koristite? Pišite mi u komentarima, trebaju mi dobre preporuke! 😊

With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty