Balea Cocos piling za usne

17. sij 2021.


Kada vidim nešto što mi je na prvi dojam primamljivo, a pri tome i povoljno, ne treba me puno nagovarati na kupovinu! Tako sam kod Vote Beauty na Instagramu vidjela ovaj Balea njegujući piling za usne s kokosom. Koja vam je prva asocijacija kada to čujete? Meni definitivno toplo ljeto, kokteli, plaža... 😍 No, jedno su moje asocijacije, a drugo učinkovitost samog proizvoda! U nastavku vam stoga prenosim svoje dojmove o ovom mališanu! 😉



Ovaj piling dolazi u stiku poput bilo kojeg klasičnog balzama za usne. Ako pratite moje postove duže vremena, onda ćete se sjetiti da obožavam Sephora Collection piling za usne s medom koji također dolazi u stiku. Valjda me zato i privukla ova Baleina varijanta, jer nam nažalost Sephora nije lako dostupna. 

No, vratimo se mi na našu drogerijsku varijantu! Ovaj stik sadrži 4,8 grama proizvoda, dolazi iz Njemačke, a preporučuje se korištenje unutar 6 mjeseci od otvaranja. Sadrži prirodno kokosovo brašno, shea maslac, vitamin E, pčelinji vosak i nekolicinu ulja. Miriše blago i ugodno po kokosu. Možete ga pronaći u DM drogerijama po cijeni od 9,90 kn.


Kao što možete vidjeti i na fotki iznad, čestice odnosno kokosovo brašno koje bi trebalo raditi piling na usnama je jako, jako sitno. Samim time, meni osobno ne odradi posao onako dobro kako to rade šećerni pilinzi. Uz to, ovaj piling nakon korištenja morate dobro očistiti s usana, inače ćete imati bijele mrvice po usnama i oko njih. 


Ako su vam usne zaista jako isušene i ispucale, kao što su meni bile posljednjih tjedana, onda vam ovaj piling neće biti dostatan niti od velike pomoći. Skine samo neke manje površinske dijelove, ostavi usne blago nahranjenima, ali to svakako morate skinuti zbog ostatka kokosovog brašna. Efekt ovog pilinga vidim taj dan kada ga koristim i već sutra imam potrebu opet odraditi piling usana. 


Potrošit ću ga nekako, to sigurno, ali ga definitivno neću kupovati i ne bi ga preporučila. Džaba mu bile sve one lijepe asocijacije koje vežem uz kokos! 😂 Jeste vi isprobali ovaj novitet? Koje Baleine proizvode volite? Pišite mi u komentarima! 😊


With love, Ana ♡

2 komentara

  1. Baš sam se premišljala bi li ga kupila ili ne, ali dobro je sad da znam da ću ga ipak zaobići :)

    OdgovoriIzbriši

Shine Of Beauty