Look by Bipa - Lash Unlimited long lash mascara

5. ožu 2017.

Pozdrav ljepotice! 😊 Sjećate se koliko je ova maskara bila popularna prije nekih 3-4 godine? Ja se sjećam da sam gotovo na svakom drugom blogu čitala o njoj. Zato sam se još krajem prošle godine odlučila na kupovinu, kad sam je ugledala u Bipi, tijekom sniženja od 30%, naravno! 😃

Riječ je dakle, o Look by Bipa Lash Unlimited maskari koja dolazi u kričavo rozom pakiranju, po cijeni od 25kn. Količina je nešto veća nego inače i iznosi 9,5 ml te se preporučuje korištenje unutar 6 mjeseci od otvaranja. Četkica je klasična gusta s puno čekinja/vlakana koji su sve manji pri vrhu.


Formula same maskare je nešto gušća, a zbog oblika četkice, puno proizvoda ostane na njoj, što je meni uvelike otežavalo nanošenje. Moje trepavice su u posljednje vrijeme čista žalost, jer nisu posebno dugačke, a nisu ni guste, a onda s tom četkicom nanesem puno proizvoda kojeg pokušavam ravnomjerno rasporediti, a da ne slijepim trepavice, i na kraju naravno obavezno zamažem sjenila na kapku koja sam prethodno blendala 20 minuta. Frustrirajuće, zar ne?



No, s obzirom na to da ju imam već nekoliko mjeseci, pronašla sam način na koji radi bez popratnih muka. Prije svakog nanošenja obrišem višak maskare s četkice i nanesem ju bez problema. Na slici iznad možete vidjeti prethodno uvijene trepavice s lijeve strane i jedan sloj maskare na njima s desne strane. Maskara se može nadograđivati s još slojeva, pomoću kojih trepavice dobiju više na volumenu. Ja sam osobno najviše nanosila dva sloja, jer inače nemam naviku nanošenja maskare više puta. Lijepo mi produži trepavice i tijekom dana se ne preslikava niti stvara probleme, ali uzmite u obzir da nije vodootporna.

Ingredients / Sastojci
Sve u svemu, maskara nije loša, ali nije ni najbolja koju sam probala.
Jeste li vi isprobali ovu maskaru? Koja vam je najdraža? Pišite mi u komentarima!

With love, Ana ♡

4 komentara

  1. Meni je ovo bila omiljena maskara u srednjoj školi, dok nisam okrila vodootporne. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem, jer i sama pamtim koliko se o njoj pričalo prije!🙂

      Izbriši
  2. Maskara ne djeluje loše, barem po fotografijama. Nisam nikada probala njihove maskare tako da baš i nemam formirano neko mišljenje. Deborah Milano 3u1 maskara mi je trenutni favorit, daje divan volumen ali i produljuje trepavice divno :)

    OdgovoriIzbriši

Shine Of Beauty