Empties #6

14. svi 2017.

Pozdrav ljepotice, danas vam donosim još jedan u nizu empties postova. Ako vas zanima čime sam ja to napunila moju „empties kutiju“ nastavite čitati. 😁



Gotovo uvijek se nađe i jedna Balea tuširalica, a ovaj put tu je varijanta s mangom, koja divno miriše! Dezić koji me jako dobro poslužio (čitaj: sprječavao neugodne mirise) je Rexona Motion sense Shower clean dezodorans. I mislim da ću kupovinu istoga uskoro ponoviti. O Balea spray-on losionu za tijelo sam već pisala recenziju, i mišljenje nisam promijenila. Mislim da će ovo također biti ponovljena kupovina za nadolazeće ljetne dane. Iako, jako me zanima i Lidlova verzija losiona u spreju koju su nedavno stavili u prodaju. Jel' netko možda probao?


Proizvod koji mi je dosta dugo stajao dok ga nisam odlučila potrošiti do kraja je Avonov fiksator. Lijepo sjedinjuje sve proizvode na licu, ali šminku nije nešto posebno produžavao. Također, sadrži alkohol, tako da ga ne bi koristila svakodnevno jer isušuje kožu. Tu je i Avonova Luxe matirajuća baza za lice koja je sve samo ne matirajuća. Nosila sam je jednom dok je još bilo ljetno vrijeme i nikada, ali nikada mi puder nije tako šetao po licu kao tada. Od tada sam ga par puta koristila na obrazima, nije učinio ništa posebno, i jedino je čekao priliku da završi u smeću. Inače, blogo-kolegice s bloga Little Makeup Guest su pisale nedavno recenziju o njemu, pa ako niste masnokožac, škicnite njihove dojmove. Tu je i Oriflameova Chocolate Dream krema za ruke koja miriše po čokoladi, ali ne hidratizira baš kožu. 


Catriceov HD Liquid Coverage tekući puder sam jedno vrijeme mrzila, jedno voljela. Nijanse im sve naginju toplom podtonu, i dosta su tamne. Prosijam se s njim vrlo brzo, iako lagan je na licu, pogotovo za svakodnevne varijante. Ja ga osobno više neću kupovati, za razliku od Ziajine noćne kreme koju sam baš voljela koristiti, pogotovo tijekom hladnog razdoblja. Bogata hidratacija, možda malo masnija, ali jako ugodna za večernju njegu, jer lice ujutro bude baš mekano i nahranjeno. Zatim Balein piling za lice, koji je sasvim solidan proizvod za nešto intenzivnije čišćenje lica od obične umivalice.


Avon glimmersticks olovka za obrve je još jedan proizvod u nizu koji me nije oduševio. Premekana i masna je za popunjavanje, a sama nijansa dosta naginje toplom, gotovo crvenkastom podtonu. Na kraju sam ju potrošila uz kombinaciju s drugim proizvodima. Essence longlasting lipliner u nijansi Lovely Frappucino obožavam, jedino joj zamjeram što dolazi u tako maloj količini! ColourPop tekući ruž u nijansi Beeper je tek ogromno razočaranje. Prva stvar je što je ova nijansa poprilično tamna na mojim usnama. Bez obzira na to, nosila sam ga nekih mjesec dana vrlo često na usnama i bila poprilično zadovoljna, sve dok ga nisam ostavila nekoliko tjedna, a da ga nisam koristila. Nakon toga se tekstura potpuno razdvojila, i sam ruž je promijenio miris. Samim time, i moje oduševljenje je nestalo, kao i neopravdani hype oko njihove formule.


Essence matt matt ruž u nijansi 01 natural kiss je divna peachy nude nijansa koju sam jako puno nosila na usnama. Jedan od definitivnih favorita za svakodnevni makeup. Labello od kamilice sam ugrabila početkom godine na nekakvom sniženju i mogu reći da me solidno poslužio. Doduše ne kao Carmexov balzam u teglici koji puno više hidratizira usne. Još jedan od već dugogodišnjih favorita je Essence Liquid Ink vodootporni tuš za oči, koji možda i nije hardcore vodootporan, ali mene još nikada nije razočarao. 

With love, Ana ♡

2 komentara

  1. Komentirat cu samo colourpop-skoro sve sto sam kupila do sada mi je ono-blago receno meh (za tu cijenu ima puno boljih proizvoda)....ovi tekuci mat ruzevi sumi jako isusujuci,oni metalik su cudni (gusti,a kad ih stavis na usne skros izmjene boju i isto isusuju,...)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma meni su njihova supershock shimmerasta sjenila predivna, i njih planiram još nekoliko uzeti.. ali tekući ruževi su im totalno overhyped.. :/

      Izbriši

Shine Of Beauty