Pilling Bean piling za lice - prvi dojmovi

27. velj 2019.

Pozdrav ljepotice, u prošlom postu mogli ste vidjeti što sam sve od kozmetike donijela iz Srbije, a danas vam želim prenijeti dojmove o jednom od spomenutih proizvoda. Ako vas zanima zašto se ubuduće želim opskrbiti s više (i od ona dva) primjerka Pilling Bean kutijica sa zrncima kave za piling lica, nastavite čitati! 😉



Dakle, Pilling Bean piling za lice dolazi u kartonskoj kutijici na čijoj poleđini se nalaze neki osnovni podaci i upute za korištenje. Unutar kutije nalazi se vrećica na čvrsto plastično zatvaranje koja sadrži 4 zrnca kave, koja su gotovo dvostruko veća od stvarnog zrna. 😃 Na toj vrećici sve piše na korejskom jeziku, tako da preporučujem da sačuvate kutiju makar za prvo korištenje. Navode kako proizvod sadrži 4 grama, te se ne preporučuje korištenje na koži s ekcemom, ožiljcima, ranama i dermatitisom. Ne sadrži parabene, alkohol i silikone, a u manjem postotku sadrži ulje jojobe, hijaluronsku kiselinu, vitamin E i shea maslac. Inače, piling je proizveden u Koreji, a možete ga pronaći u DM Srbija poslovnicama po cijeni od 279 RSD, odnosno nekih 17,50 kn. 


Prije svega valja napomenuti kako će ovaj proizvod oduševiti sve vas koji volite kavu! Miris čiste kave se dosta osjeti kada otvorite vrećicu, ali prilikom korištenja nije toliko intenzivan. Jedno zrnce kave potrebno je omekšati s malo tople vode, usitniti prstima i umasirati na kožu lica. Koristi se vrlo lako iako je pomalo neuredan proces, pa vodite računa da piling radite odmah iznad umivaonika, iako ne znam gdje bi drugdje to inače radili, ali dobro. 😃 Nakon tri korištenja mogu slobodno zaključiti da bi vam i pola jednog zrnca bilo dovoljno za jedan solidan piling, jer je meni svaki put makar jedan komadić završio u umivaoniku neiskorišten. 


Kada rasporedim rastopljeno zrnce kave po licu, piling je smeđe boje, dok s dodavanjem vode i trljanjem prstima biva svjetlije. S obzirom na to da je riječ o praktički čistom pilingu, vodite računa da je osjećaj na koži nešto grublji. Piling čestice su sitnih dimenzija, pa valja dobro paziti da vam prilikom ispiranja koja ne odleti u oko. Sva tri puta kada sam koristila ovaj proizvod, moja koža je ostala nestvarno mekana i glatka na dodir. Doslovno kao bebina guza! 😃 Mislim da ništa nisam koristila dosad, što je ostavljalo ovakav efekt na mojoj koži! Sve kreme, maske, serumi nakon ovog pilinga predivno sjedaju na kožu, a ona ostaje do idućeg jutra jednako mekana, podatna i glatka. Mislim da vam ne moram posebno isticati koliko sam oduševljena ovim proizvodom!


Dugoročno ne znam koliko ovaj piling pomaže u sprječavanju stvaranja nepravilnosti i izbjeljivanja tamnih mrlja na licu, ali vam trenutno prenosim samo svoje prve dojmove. Također, uzmite u obzir da je riječ o tipu proizvoda koji se koristi jednom do dva put tjedno, pa stoga nije lako uočiti neke značajnije utjecaje. Kako god bilo, ja ću definitivno nastaviti s korištenjem, posebice pred neke važnije događaje kao dodatni korak u pripremi lica za šminkanje. U svakom slučaju, imate moje zeleno svjetlo za kupovinu ovih zrnaca! 😊 Pišite mi u komentarima jeste li ih već isprobali i kako vam se sviđa ovaj koncept? Ja se toplo nadam da će i hrvatske DM poslovnice početi uvoditi proizvode korejske preparativne kozmetike, koja postaje sve popularnija. 😉

With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty