Empties #13

7. lip 2019.

Pozdrav ljepotice, danas pričamo o potrošenim proizvodima i mojim konačnim dojmovima. Idemo skupa prokomentirati što je vrijedno pozornosti i što ponovno (ne) kupujem! 😉

Prvi na redu je Nivea Protect&Care dezić bez aluminija kojeg sam pronašla u austrijskom Mülleru na sniženju. Miris ovog dezića nije napadan, ne iritira mi kožu, nije mi ostavljao bijele tragove prilikom korištenja, ali nekako imam osjećaj da mi ne sprječava neugodne mirise jednako dobro i dugo kao njihovi klasični dezići, koje zaista volim i često koristim, poput primjerice Nivea Black&White Invisible dezića. On mi je odlično obavljao posao i kupila bih ga ponovno. Palmolive Vanilla Pleasure gel za tuširanje sam vam spominjala kada je prije nekoliko mjeseci bio na sniženju i u potpunosti sam oduševljena njegovim mirisom! 😍Sasvim solidno obavlja svoj posao, ali ne čini ništa posebno po pitanju hidratacije, što meni osobno ni ne smeta, jer mi je koža tijela normalna i ne zahtijeva puno. U svakom slučaju, rado ću ga ponovno kupiti!


O Bio-Oil ulju za tijelo i lice vam spremam recenziju, koja stiže uskoro, a kao što možete vidjeti, dobro sam ga istestirala! 😃 Više o njemu pričamo uskoro! O The Body Shop gelu za tuširanje s mangom sam vam već pričala u zasebnom postu i moje mišljenje o istom se nije promijenilo. Solidno obavlja svoj posao i divno miriše, ali to me definitivno neće potaknuti da ga ponovno kupim. Mislim da naše drogerije nude puno bolje gelove za tuširanje! Diadermine dvofazni odstranjivač šminke je bio prvi kozmetički proizvod kojeg sam kupila u Austriji, u nedostatku bilo kojeg sredstva za skidanje šminke. Riječ je o francuskom drogerijskom brendu koji nudi širok spektar preparativne kozmetike. Što se ovog odstranjivača tiče, sasvim solidno obavlja svoj posao i skida svu šminku skupa s vodootpornom maskarom. Da, ostavlja masni film na licu, kao i svi drugi proizvodi ovog tipa, ali me niti jednom nije peckao za oči. Sve u svemu, solidan proizvod drogerijskog ranga.


O Cien Hand Concentrate kremi za ruke sam vam već pričala. Na fotki je austrijska i hrvatska verzija, obje jednakih sastojaka, konzistencije i učinka. Riječ je o zaista bogatoj kremi za ruke koja jako lijepo hidratizira i čuva kožu od vanjskih utjecaja i suhoće. Malo je gušća, pa je treba nešto duže i razmazivati, ali vam je jako mala količina potrebna. Mislim da ću ponoviti kupovinu u hladnijem razdoblju, jer sam nedavno pronašla laganiju formulu, ali o tome ćete više čuti uskoro! 😉


Technic Makeup Setting sprej za fiksiranje sam dobila u nekom poklon paketu i odlučila ga isprobati, kada sam bila u nedostatku fiksatora. Kao što možete vidjeti, nisam ga uspjela potrošiti do kraja iako dolazi u malom pakiranju. Ne pamtim kada sam isprobala nešto što je ovako isušivalo moju kožu! Nakon par sati nošenja, osjećala bi zatezanje kože, a ako bi ga slučajno koristila nekoliko dana za redom, imala sam osjećaj da mi treba dupla hidratacija lica. Uz to, miriše po čistom alkoholu i raspršivač ne raspoređuje lijepo proizvod. Sve što ću za njega reći je ne ponovilo se! 🙈😅 Eveline Expert C serum za lice sam vjerno koristila dva mjeseca i tek pred kraj bočice, kada sam ga počela koristiti u kombinaciji sa Skintegrinim Clarionom, učinilo mi se kao da vidim nekog pomaka na koži. Međutim, to je bilo toliko minimalno da ni ne razmišljam o ponovnoj kupovini. Ako vi koristite neke preparativne proizvode s vitaminom C, obavezno mi pišite u komentarima svoja iskustva! Voljela bi ga uvrstiti u svoju rutinu. 😊 James Bond 007 II parfem mi je bio jako dobar za svakodnevne prilike. Nije naročito dugotrajan, ali nije mi bio ni loš. Vjerojatno ga neću ponovno kupiti, jer me nije naročito oduševio.  


O Olival Regenerativnoj kremi s uljem smilja sam vam već pričala na Facebooku i jako mi se sviđa. Kupila sam novo pakiranje prvom prilikom! Jako lijepo hidratizira, a nije teška na koži. Nanosim je i ispod šminke i kao dio večernje rutine uz Bio-Oil, i odlična mi je za obje namjene. Definitivno kupujem ponovno! 🙌 O Catrice Prime and Fine Dewy Glow spreju za fiksiranje sam vam također već pisala. Jasno vam je sa slike da ovaj fiksator trošim neprestano i da ga obožavam! Ako već niste isprobali ovaj fiksator, a volite zdravi sjaj kože bez vidljivih šljokica i točkica shimmera po licu, trčite u prvu drogeriju s duplim Catrice stalkom po ovog mališana! 


The Body Shop Mango body butter sam također recenzirala skupa s gelom za tuširanje iz iste linije. Svidio mi se efekt na koži, ali nisam sigurna da ću ga ponovno kupiti. Imam par drogerijskih noviteta za hidrataciju tijela na umu za isprobavanje, tako da ću se usredotočiti na njih. Bipa silikonska pločica za peeling lica je bila moj dugogodišnji saveznik u večernjoj njezi prilikom umivanja lica, ali je ipak došlo vrijeme da se pozdravimo, jer je zaista dugo imam i mislim da ovakva pomagala treba s vremenom rotirati. Kada sam ju koristila, imala sam osjećaj kao da bolje očisti lice, a koliko se sjećam, cijena ove pločice je jako pristupačna. 


Catrice Glam&Doll maskara mi se zaista sviđala, jer je davala volumena, ali su trepavice bile lijepo razdvojene. Formula joj nije bila ni premokra, ni pregusta, a četkica je gumena, koju inače preferiram. Međutim, preslikavala bi mi se nenormalno kroz dan. Upravo i jedino iz tog razloga je neću više kupovati. Mislim da o Catrice Liquid Camouflage korektoru više nemam potrebe ništa reći. Ovo je jedan od onih proizvoda koje već godinama iznova kupujem, uglavnom u nijansi 005. O Catrice Eye Foundation bazi za sjenila sam vam već pisala recenziju, pa neću ništa više reći osim da je ovo bio ogroman fail!


O Eveline SOS Lash Boosteru sam htjela pisati recenziju, ali sam na kraju odustala. Više jednostavno nisam bila sigurna radi li on nešto ili me samo toliko iritira prilikom korištenja, da nesvjesno trljam trepavice odnosno oči. Nije pekao, ali se nikako nisam mogla naviknuti na taj osjećaj na  trepavicama, ne znam zašto. Vidjela sam pomaka na donjim trepavicama u smislu da su postale nešto gušće. Što se tiče gornjih trepavica, stvarno vam tu ne znam reći. U svakom slučaju, ja se uskoro planiram okrenuti ricinusovom ulju za rast trepavica, jer znam da ga mnogi hvale u tu svrhu. Carmex balzam za usne u stiku sa SPF faktorom 15 je također jedan od onih proizvoda koje neprestano kupujem i već sam odustala od isprobavanja drugih. Nisam znala, do pisanja ovog posta da verzija u stiku sadrži SPF, za razliku od teglice i tubice, tako da ga svakako planiram ponovno kupiti u stiku za ove tople ljetne mjesece. Rimmel x Rita Ora lak za nokte u nijansi 558 sam koristila već neko duže vrijeme i počeo se sušiti, tako da se pozdravljamo. S nadlakom je znao lijepo trajati na noktima, kao i većina drugih lakova. 


Urban Decay Primer Potion Original baza za sjenila je moj dugogodišnji saveznik. Odlično bi mi držala sjenila pod kontrolom, bez uvlačenja u pregib, neovisno koliko dugo nosila šminku. S obzirom na to da joj je rok trajanja prošao, počela se kvariti i u svojim performansama, tako da sam ju bila prisiljena baciti. 😏 Planiram ponovnu kupovinu, možda jedino u bež boji. O Essence Make Me Brow maskari za obrve sam davno pisala recenziju i još uvijek ju svakodnevno koristim. Ovo pakiranje trošim već jako dugo, da se ni ne sjećam kada sam ga kupila! 🙈 Inače, koristim nijansu 01 blondy brows. Beauty UK Glitter eyeliner se gotovo do kraja osušio, a ja sam ga već dosta koristila, pa je vrijeme da se pozdravimo. Mislim da o Eveline olovki za usne nemamo ništa pun pričati, jer sve vidite na fotki. Upravo ovo gore je jedan od razloga zašto ne podnosim olovke na šiljenje. Koristila sam je par puta prije ove katastrofe i bila mi je okej, nije naročito kremasta i dovoljno pigmentirana, koliko bi ja to voljela. Ne planiram ju kupovati ponovno, definitivno.


Tester Boscia Detoxifying Black Cleanser sam dobila prilikom moje zadnje kupovine u Sephori i baš mi se svidio. Jako je neobične teksture, crne boje i nekako ljepljivo gelast. Jako čudno zvuči, znam. 😄 Ali se baš lijepo razmazuje u dodiru s vodom, dubinski očisti kožu i u tih nekoliko korištenja nisam osjetila zatezanje ili isušivanje kože nakon umivanja. O Balea flasterima za prištiće sam vam također već pričala na Facebooku. Koristim ih redovno i prošla sam kroz nekih 6 pakiranja dosad, sigurno! Neće učiniti čudo preko noći, pogotovo s potkožnim prištićima, ali će pomoći u bržem zacjeljivanju, izravnavanju i izvlačenju gamadi koja se nakupi u našim porama. 😃 Mislim da ću ih kupovati još dugo vremena! 🙌


U konačnici, potrošila sam i Violeta Cream Care vlažne maramice, koje koristim za sve moguće, od prvog koraka u skidanju šminke, brisanja swatcheva do brisanja cipela! 😂 Za sve namjene su mi odlične, nisu ni premokre, ni suhe i rade svoj posao. 

I eto dragi moji, stigli smo konačno do kraja još jednih Emptiesa! Pišite mi u komentarima jeste li i vi koristili neki od spomenutih proizvoda? Kako vam se svidio? 😊

With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty