Simple micelarna voda

5. lip 2019.

Pozdrav ljepotice, danas vam donosim recenziju Simple micelarne vode, koju sam ugrabila u austrijskom DM-u. Ako vas zanima je li vrijedna vaše pozornosti i je li potrebna našem tržištu, barem po mom mišljenju, nastavite čitati dalje! 😉




Dakle, ova micelarna dolazi u plastičnoj bočici od 200 ml s klasičnim plastičnim čepom. Nisam s njom putovala, jer zbog svoje količine nije najpraktičnija, tako da vam ne znam reći koliko je sam proizvod dobro zaštićen u pakiranju, posebice tijekom transporta. Što se tiče svakodnevnog korištenja doma, stvarno nemam nikakve zamjerke u tom pogledu. Navode kako je riječ o micelarnoj vodi pogodnoj za osjetljivu kožu, te kako ova formula ne sadrži alkohol, parabene, parfem, bojila i sastojke životinjskog podrijetla. Dermatološki je testirana, nije komedogena, proizvedena je u Europskoj Uniji i preporučuje se koristiti ju unutar 9 mjeseci od otvaranja. Ja sam ju kupila po cijeni od 2,95 € u austrijskom DM-u. 


Ova micelarna zaista ne sadrži nikakav miris i podsjeća me na neke ljekarničke brendove, odnosno proizvode. Slažem se da je blaga prema koži, a prilikom korištenja od dobrih dva mjeseca, ako ne i duže, nisam osjetila zatezanje kože. Šminku skida solidno, meni osobno su potrebne dvije blazinice za potpuno skidanje šminke s lica. Malo teže skida vodootporne maskare i tekući ruž, ali uz nešto više napora, uvijek uspijem sve skinuti do kraja. Od ove micelarne me nikada oči nisu pekle, niti bilo koja rana (primjerice od prištića) na koži. Nije mi izazvala nikakve negativne reakcije na koži, ali me nije ni naročito oduševila. Radi svoj posao sasvim solidno i za osobe s osjetljivom kožom ili pak one koji nose jako malo šminke, mislim da je odličan izbor. 


Sve u svemu, jako solidan proizvod, radi ono što obećava i mislim da s njim nitko ne bi bio razočaran. Iako je za moje navike i šminku koju nosim, ipak jedan od blažih proizvoda. Preferiram više uljne konzistencije, jer mi one najbrže skidaju šminku s lica, a to ipak svi želimo na kraju dugog dana. 😊 Je li vam poznat ovaj brend? Koje proizvode za skidanje šminke vi koristite? Pišite mi u komentarima! 

With love, Ana ♡

2 komentara

Shine Of Beauty