Notino Black Friday wish list

10. stu 2019.

Pozdrav ljepotice, danas vam donosim jedan tip posta kojeg stvarno nisam dugo pisala. Naime, kupovinu nekih skupljih komada od odjevnih predmeta do kozmetike, uvijek volim odgoditi za vrijeme Black Friday sniženja. Kako bi samoj sebi olakšala, odlučila sam sastaviti listu proizvoda o kojima ili već dugo slušam hvalospjeve ili ih jednostavno želim isprobati. Čini mi se ako ih ovdje objavim, da ću se lakše i odlučiti na kupovinu. Ako vas zanima koji su proizvodi u pitanju, nastavite čitati dalje! 😊


Black Friday ove godine pada na 29. studeni, a na Notinu će trajati od 25. studenog do 1. prosinca. Znam da sam uranila s ovom temom, ali kako bi kupila samo ono što mi zapravo treba i što želim, od mase proizvoda koji će biti sniženi u narednom periodu, valja na vrijeme pripremiti plan, a i novčanik! 😅


Prvi proizvod o kojemu sam dosad čula samo najbolje riječi jest Lancome Teint Idole Ultra Wear tekući puder. Ovaj puder obećava visoko prekrivanje, prirodan izgled kože i dugotrajnost, a sve to uz lagodan osjećaj na koži. Tko to ne bi poželio? U posljednje vrijeme naginjem sjajnijoj završnici pudera, ali vrlo često takvi puderi nisu dugotrajni na koži. Čini mi se, barem po opisu, da ovaj puder pruža najbolje od oba spektra i upravo zato bi ga voljela isprobati!


Iako L'Oreal Paris kozmetika spada pod drogerijski rang, moram priznati da se na kupovinu nekih njihovih proizvoda teže odlučujem, jer su u skupljem spektru drogerijske ponude. Od kada sam vidjela vodootpornu verziju Paradise Extatic maskare, poželjela sam isprobati ju. Neovisno o sniženjima, na Notinu joj je cijena sasvim pristojna i voljela bi ju isprobati, jer u posljednje vrijeme testiram maskare koje na našem tržištu nisu tako lako dostupne.


Ako iole pratite kozmetičku industriju, onda ste sigurno barem jednom čuli za Glam Glow SuperMud masku za čišćenje lica. Na Notinu se može kupiti i u manjoj verziji od 15 grama, što mislim da bi bilo sasvim dovoljno za utvrđivanje vrijedi li ova famozna maska silnih hvalospjeva!


Svi jako hvale The Balm kao brend, a ja ga još uvijek nisam isprobala! Znam, i sama se tome čudim! 🙊 Slučajno sam zamijetila ovu Alternative Rock Vol.2 paletu i pomislila kako bi bila odličan saveznik za putovanja, jer sadrži i sjenila, ali i praškaste proizvode za lice. To znači da bi si olakšala pakiranje, koje mi nije najdraža aktivnost, a barem jednom mjesečno uvijek negdje putujem!


Cijene u drogerijama su me uvijek odbijale od brenda Sally Hansen, međutim vidim da na Notinu imaju lijepu ponudu i nešto prihvatljivije cijene. Zato bi voljela isprobati njihove Miracle Gel lakove za nokte koji obećavaju efekt gel manikure odnosno dugotrajnost na noktima. Također, nijansa 470 Red Eye, koju vidite na fotki iznad se čini idealnom za nadolazeće blagdansko razdoblje! 🎄

Znam da se na ovoj listi trenutno ne nalazi puno stvari, ali trudim se ne gomilati proizvode koji mi generalno nisu potrebni, a s druge strane, u ovom razdoblju sniženja kod mene su božićni pokloni već u pripremi, odnosno počinjem ih polako kupovati. U svakom slučaju, ja ću se pokušati držati ove liste, pa ćemo vidjeti u narednom periodu jesam li u tome uspjela! Što vi planirate kupovati tijekom Black Friday sniženja? Kupujete li i vi tada božićne poklone? Pišite mi u komentarima!

*PR post; Sve fotografije u ovom postu su snimke zaslona s Notino stranice

With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty