Top 5 Balea proizvoda - Vol 2

13. ožu 2020.

Prije dvije godine, napisala sam jedan od najčitanijih postova na blogu - Top 5 Balea proizvoda. Danas sam odlučila predstaviti vam novu turu Baleinih proizvoda koje volim, svakodnevno koristim i iznova kupujem. Sve ove proizvode sam već usputno spominjala, ali mislim da zaslužuju pet minuta pozornosti i kroz zaseban post ovdje na blogu. Uglavnom, ako vas zanima što me to oduševilo s ovim proizvodima, nastavite čitati! 😊


Kroz druženja s Azijatkinjama prošle godine, primijetila sam da one svakodnevno jako puno koriste prozirne flastere za prištiće. Možete pretpostaviti moje oduševljenje kada sam vidjela da je Balea izbacila svoju verziju tih flastera! Naime, u jednom pakiranju dobijete 36 jednakih komada u obliku kruga kojega lijepite na očišćenu kožu, odnosno izravno na prištić. Flasteri su antibakterijski i sadrže salicilnu kiselinu, a pomažu s isušivanjem prištića, umirivanjem kože (laički rečeno izravnavanjem kože na tom području) i izvlačenju gadosti u nastanku. Preporučuju da ih ostavite na koži 8-10 sati, a ja ih osobno najviše volim zalijepiti prije spavanja. Odličan su tretman za one situacije kada vam pred neki važan događaj iskoči prištić, a nemate vremena okolo hodati s glinenom maskom na licu i zato ih uvijek volim imati pri ruci.

Cijena: 21,90 kn

Baleino ulje za čišćenje lica isprobala sam davno prije nego sam spoznala važnost temeljitog uklanjanja šminke, pa sam ga deklarirala kao 2 u 1 proizvod. Međutim, danas ga koristim kao dio double cleansing tehnike, odnosno s 3-4 pumpice ovog ulja otopim apsolutno svu šminku s lica uključujući i vodootpornu maskaru. Nakon toga, lice još jednom umijem s klasičnim gelom za čišćenje, kako bi bila sigurna da sam svu šminku i nečistoće uklonila s lica. S ovim uljem i tehnikom čišćenja lica, primijetila sam znatno manje prištića, nego što je to prije znalo biti, pogotovo kada šminku dugo nosim na licu. Inače, ovo ulje ne sadrži parfem, ne peče mi oči i ne bi rekla da strašno zamuti pogled. Miris mu je kao klasični miris ulja, što znam da mnogima ne odgovara, ali meni to osobno ne stvara problem. Sadrži 100 ml, koji mi zapravo dosta dugo potraju, s obzirom na to da ga gotovo svakodnevno koristim.

Cijena: 22,90 kn

O šamponu sa zelenom jabukom za kosu koja se lagano masti sam vam već pričala u godišnjim favoritima. Odlično mi očisti i osvježi tjeme, bez da ga iritira. Ne isušuje ostatak kose i ne sadrži silikone. Potrošila sam već brdo bočica ovog šampona i nikada ne ostajem bez njega, jer je stvarno djelotvoran, a užasno jeftin! Sadrži 300 ml proizvoda, koji meni potraje nekih 2-3 mjeseca otprilike.

Cijena: 8,90 kn


Fantastique britvice koristim već duže od godinu dana. Najviše sam kupovala putnu verziju koja je baš kompaktna i super praktična. Zadnji put sam ju očito kupovala u žurbi, pa sam umjesto putne verzije, uzela klasičnu Fantastique britvicu, međutim ona jednako dobro obavlja posao kao i putna verzija na koju sam naviknula. Po prirodi sam smotana, pa sam se često znala izrezati tijekom brijanja, ali s ovim britvicama to mi se gotovo NIKADA ne događa. Jako lijepo leže u ruci i odlično odstrane sve dlačice. Za ove britvice, postoji i paket zamjenskih oštrica, što je uvijek plus.

Cijena: 29,90 kn - putni, 39,90 kn - klasični

Koncentrat za ruke je također jedan od onih proizvoda koje sam već bezbroj puta kupila i bez kojih ne ostajem. Sadrži babasu ulje, a dolazi u tubici od 50 ml. Srednje je gustoće, ne sadrži nikakav miris i ne ostavlja masni sloj na koži. Odlično njeguje, hidratizira i štiti kožu, čak i na najhladnijem vremenu. Svakodnevnim korištenjem čuva moju kožu ruku njegovanom i mekom. Za moje potrebe, radi odličan posao, a praktičan je i za nošenje u torbici. 

Cijena: 9,90 kn

Koristite li vi neki od spomenutih proizvoda? Što od Balee trebam isprobati? Koji su vaši favoriti? Pišite mi u komentarima! 😊


With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty