New in #14 - RCMA, Caudalie, Afrodita...

15. velj 2021.


Skupila mi se neka ekipica noviteta i ponovljenih kupovina u zadnjih dva mjeseca, pa vam odlučih predstaviti ih. Ako vas zanima što sam to kupovala iznova, a što trenutno testiram, nastavite čitati! 


Otvorit ću post sa ljubimcima koje sam ugrabila na Notinu kada su zadnji put imali besplatnu dostavu. Obnovila sam voljenu Caudalie Vinosource SOS kremu, koja jako godi mojoj dehidriranoj koži. Na fotki vidite manje pakiranje od 25 ml, jer im je ono klasično od 50 ml tada bilo rasprodano. Ponovila sam kupovinu i mog dugogodišnjeg drogerijskog ljubitelja - Revlon Colorstay pudera. 😊 Na Notinu mu je valjda najniža cijena po kojoj sam ga ikada kupila! Uzela sam konačno i Weleda Skin Food kremicu, da vidimo je li hype opravdan. Trenutno čeka svoj red za testiranje dok mi se koža malo primiri. 


Gosh mineralni puder je bio poklon za rođendan, a bio je i snižen. Ako dobro kožu pripremite i naučite raditi s njim, odlično i brzo odradi posao. Ja svoje prvo pakiranje još uvijek koristim i volim! Rimmel Stay Matte puder za setiranje sam uzela s istom namjerom, a u idućem postu vam pripremam darivanje u kojem ćete ga moći i osvojiti! 😉 



Ziaja gel za tuširanje i krema za ruke su bili u setu kojeg sam dobila za Božić, jednako kao i Balein sprej za zaštitu kose od topline, mini Nivea Creme Care gel za tuširanje i Essence olovka za usne. Krema za ruke me se jako dojmila, a miris i efekt Niveinog gela za tuširanje mi je predivan! 


Pred prošlo zatvaranje obnovila sam zalihu Cien Aquarich Mild gela za umivanje, kojeg obožavam, kao i Baleino ulje za skidanje šminke! Usput sam uzela i neke Balea novitete, o kojima sam vam već pisala - Cocos piling za usne te masku za lice u maramici s uljem konoplje.


Ugrabila sam i sama par Niveinih proizvoda na akcijama. Jako volim njihove dezodoranse u spreju, pa sam na nekoj od 1+1 akcija uzela Black & White Inivisible deziće. Trebao mi je i novi gel za tuširanje, pa sam, čini mi se u Kauflandu, naišla na akciju i uzela Coconut & Jojoba Oil, kojega još do sada nisam isprobala.


Na prošloj Bipinoj vikend akciji uzela sam konačno Maybelline Fit Me korektor, koji me već s prvim korištenjem oduševio! Aura Rloveution olovke za usne baš volim i imam nekoliko nijansi. Počastila sam se nijansom 15 Say Yes koja je malo reći predivna! 😍 Max Factor Brow Shaper olovku za obrve sam ugrabila u Mülleru na akciji, jer ju konstantno koristim i ne ostajem bez nje. 


U Mülleru sam također ponovno kupila Blinkov sapun za skidanje mrlja, kojega koristim za pranje kistova i spužvica. Putno pakiranje Batiste Cherry suhog šampona živi u mom neseseru, tako da mi uvijek bude pri ruci, jer je dugogodišnji favorit. 😃 O Essence Tiny Tip Precise Brow olovci odnosno flomasteru za obrve sam vam također već pisala. 

Cien SOS koncentrat za ruke iz Lidla sam uzela čisto da ga imam za večernje korištenje, kada mi je koža ruku u kritičnom stanju. Fantastična bogata krema koja radi posao! U Offertissimi sam kupila i trimer za obrve, kojega ja doduše koristim za uklanjanje dlačica oko usana i generalno s lica. Odlično odradi posao i lijepo se zatvori, tako da znam da se ništa na njega ne može nakupiti. 


Počela sam koristiti maramice umjesto ručnika prilikom umivanja lica i mislim da čak i vidim poboljšanja na koži, ponajviše po pitanju hidriranosti. Uglavnom koristim Soft Star maramice iz Müllera. Podebljala sam zalihu i Carmex balzama za usne, koji mi je nezamjenjiv! CV flastere za prištiće sam uzela za probu, jer čujem da Baleinih baš i nema u ponudi. 

Čim sam saznala da je Essence Bye Bye Panda Eyes maskara jedan od drogerijskih primjera tubing maskare, otišla sam i kupila ju! Inače, tubing maskare karakterizira dugotrajnost (ne preslikavaju se) te se skidaju toplom vodom i otpadaju s trepavica u malenim komadima, nerijetko tubicama. Kako inače muku vodim s preslikavanjem maskara, neovisno o tome jesu li vodootporne ili ne, odlučila sam isprobati i ovaj koncept. Javljam dojmove uskoro! 😉


Iz Avona sam naručila par sitnica, nekoliko sheet maski o kojima vam više pišem za koji dan. Obnovila sam i drugu nijansu njihovog ulja za usne, koje OBOŽAVAM! Navukla sam i članove svoje obitelji na njih! 😄 Care kremica za lice je bila snižena, pa sam ju kupila za poklon. Uzela sam i tester Matte Legend ruža te novog Atracttion Desire For Her parfema.


Na Mojim krpicama skroz njuškam, pa sam si ubola hvaljeni RCMA No-Color Powder, jer mi okoloočno područje ne surađuje s niti jednim puderom za setiranje kojeg imam. Testiram ga trenutno, pa ćemo vidjeti vrijedi li silnih pohvala. 

Kada sam vidjela da je Urban Decay izbacio All Nighter primer, znala sam da ću je kad-tad isprobati, jer obožavam njihov All Nighter sprej za setiranje. Pronašla sam malo tester pakiranje kod jedne žene i odlučila testirati ga. Pisat ću svoje dojmove o njemu na društvenim mrežama uskoro. 


Prošli vikend sam ponovno iskoristila akcije u Bipi i odlučila isprobati Aura Cheek Stick kremasto rumenilo, koje sam škicala već par puta. Imali su akciju na sve Afroditine proizvode, pa sam za sebe uzela Almond kremu za ruke, a micelarnu pjenu za još jedan rođendanski poklon. Na blagajni sam kao poklon dobila još jednu njihovu kremicu za ruke. Na preporuku prijateljice, uzela sam i Curaprox četkicu za zube koja je zaista kvalitetno izrađena, a izgleda precool. 😎


S Aliexpressa mi je stigao i set Jessup kistova za šminkanje. Izgledaju stvarno jako lijepo, a jedva ih čekam detaljnije testirati. Planiram pisati recenziju kada se bolje upoznamo. 😄


Što ste vi kupovali u posljednje vrijeme? Što bi voljeli od ovih proizvoda vidjeti na blogu? Pišite mi u komentarima! 😊


With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty