Maybelline Lash Sensational Sky High vodootporna maskara

25. lip 2022.


Ako ste sumnjali u moć TikToka kao puke "mreže za tinejdžere", razmislite još jednom. Jedan od onih TikTok viralnih proizvoda bila je upravo Maybelline Sky High maskara, koja se na našim policama, odmah po lansiranju, razgrabila u roku odmah! 😄 Nisam tada skočila za trendom, ali kada sam otkrila da su izbacili i vodootpornu verziju, odlučila sam i sama vidjeti zašto je toliko hvaljena. Ako vas zanima kako smo se snašle u ove vruće ljetne dane, nastavite čitati dalje! 😉



Maybelline Sky High maskara pripada Lash Sensational liniji, pa dolazi u vrlo sličnom obliku kao i spomenuta maskara. Ružičastog je pakiranja s ispupčenim slovima, što je čini ergonomski praktičnom zbog lakšeg otvaranja, a dizajnom vrlo lako uočljivom. Ima silikonsku četkicu u obliku stošca, nešto kraćih čekinja. Proizvedena je u Italiji, sadrži 6 ml, a preporučuje se korištenje unutar 6 mjeseci. Cijena na Notinu joj trenutno iznosi 85,65 kn.

Tijekom korištenja, shvatila sam da joj je formula nešto mokrija u odnosu na maskare koje inače koristim. S vremenom, kako se počinje lagano sušiti, samo nanošenje ide puno lakše. Zato sam znala, prvih par puta, nanijeti više maskare nego je potrebno i slijepiti si trepavice, ali sve je to bilo prihvatljivo i lako popravljivo. Odlično izvlači trepavice, istakne dužinu i lagano ih podigne. Definitivno mi ostavi veći, dramatičniji efekt u odnosu na npr. Essence Bye Bye Panda Eyes maskaru. Nije jedna od onih laganih, prirodnih maskara. 


Ja bi obično bila i više nego zadovoljna jednim slojem, jer ga nanosim iz više poteza i rasporedim maskaru po trepavicama ovisno o afinitetima. Četkica odradi posao bez problema, nije neugodna prilikom korištenja i zaista nisam imala nikakvih neugodnosti. Ovu maskaru ipak osjetite na trepavicama i s njom nema lagano i nevino! 😂 Moj vječiti problem s maskarama je preslikavanje, pa je vodootporna maskara češće moj prvi odabir zbog dugotrajnosti. 

Kako s klasičnom Lash Sensational nisam uopće bila zadovoljna po tom pitanju, bila sam pomalo skeptična prema Sky High verziji. Međutim, nosila sam je i u shopping, i na posao, i tijekom vrućina i sparina, i sve je uspjela izdržati gotovo bez greške! Kada sam je nosila bez baze na kapcima i setiranja korektora, primijetila bi koju točkicu ispod obrva, ali to je za moje masne kapke velika stvar, a za druge ljude oko mene bilo je jedva vidljivo i neusporedivo s kaosom originalne Lash Sensational maskare. Nisam primijetila da se tijekom dana trusi.

Jedan sloj Sky High vodootporne maskare

Jedina poteškoća koju bi mogli imati s ovom maskarom jest skidanje. Točno možete osjetiti kako se maskara drži za trepavice i stoji na mjestu. Svakodnevno se držim double cleansing tehnike - dakle skidam šminku i/ili SPF uljem, nakon kojega sve još jednom očistim gelom za umivanje. 


Prilikom skidanja šminke, posvetila bi pozornost maskari na nekih dvije-tri minute i svaki put bi ju uspjela skinuti do kraja. Iako nisam testirala do kojih omjera je maskara zaista vodootporna, poprilično sam sigurna da ju obična micelarna vodica ne bi uspjela skinuti dobro. 


Ukoliko je vodootporna šminka vaš česti izbor, onda vjerujem da vam ova poteškoća neće stvarati probleme, kao što nije ni meni. Jeste li isprobali ovu hvaljenu maskaru? Koristite li vodootporne maskare? Pišite mi u komentarima! 😊


*PR proizvod ustupljen na recenziju od strane Notina. Neovisno o tome, sva navedena mišljenja su moji iskreni dojmovi!


With love, Ana 

2 komentara

  1. Emina Klješćik7/02/2022

    Volim Maybelline, veselim se i ovu maskaru probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno vrijedi škicanja, ukoliko odgovara tvojim afinitetima! 😉

      Izbriši

Shine Of Beauty