ELF Putty Bronzer

10. srp 2022.


Čini mi se kako su kremasti bronzeri doživjeli svoj procvat, pa se tako sada na tržištu može pronaći dobar izbor raznih brendova i cijena. Kada sam vidjela da nam je na Asosu konačno dostupan hvaljeni ELF Putty Bronzer, nisam puno mislila, samo sam odabrala nijansu! 😄 Koristim ga gotovo tri mjeseca, tako da zaista mogu prenijeti pune dojmove i dati ovom malcu malo prostora ovdje na blogu. Ako vas zanima više detalja o ovo bronzeru, nastavite čitati dalje!



Putty Bronzer dolazi u maloj plastičnoj teglici od 10 grama. Cijena bronzera na Asosu bila je 6.50 britanskih funti, što je oko 58 kuna. Praktičan je za svaki neseser, čvrsto se zatvara i odgovarajuće je veličine za manje do srednje kistove za lice. Vjerujem da ću ga uspjeti potrošiti prije nego mu istekne rok trajanja, koji je kod kremastih proizvoda ipak znatno kraći. Ja sam uz njega odmah kupila i Putty Primer Applicator kist koji savršeno nanosi i blenda proizvod, ali detaljnije o njemu vam pričam na kraju ovog posta! 😉 



Inače ovaj bronzer dolazi u osam različitih nijansi, ali na Asosu je dostupno njih pet. Ja sam za sebe odabrala nijansu toplog podtona naziva Tan Lines, koja će odgovarati svijetloj puti. Bronzer je proizveden u Kini, a preporučuje se korištenje unutar 6 mjeseci od otvaranja. Nije testiran na životinjama i veganske je formule. Sadrži vitamin E i arganovo ulje. 


Formula ovog bronzera je vrlo "tanka" da tako kažem. Naime, bronzer je na dodir kremast i lako se kupi, međutim već prilikom blendanja swatcha na ruci, može se osjetiti taj baršunati osjećaj pod prstima. To je ono što mnogi opisuju cream to powder formulom. Srednje je pigmentacije, što ga čini odličnim odabirom čak i ako ste početnik u šminkanju. 

Lako se kupi kistom, a ja ga nerijetko pokupim na kist, lagano utrljam u dlan i pokupim još jednom, kako bi zagrijala proizvod, ali i dobro ga rasprostranila na kist. I s tom tehnikom, ali i bez nje, bronzer se odlično nanosi kistom i vrlo lako blenda u nekoliko poteza. Na licu izgleda zaista prekrasno!

Nijansa Tan Lines - lijevo jedan potez, desno izblendan bronzer

Ponaša se gotovo kao i svaki drugi praškasti bronzer, jer ima takvu satensku završnicu, što znači da nije ljepljiv, ne šeta po licu, ne topi se i zaista traje odlično. Izgleda znatno svježije, toplije, kremastije i prirodnije na licu. Nosila sam ga i samostalno, ali i setiranog s malo praškastog bronzera. Jedini bronzer s kojim ga više ne bi kombinirala jest Essence Sun Club Matt bronzer, jer je nijansa ELF bronzera koju koristim topla, kao i nijansa Essence bronzera, pa to čak i za moj topli podton i ten ipak izgleda malo previše toplo! 😅

Mogu potvrditi da je odličan dodatak rutini, kada želite svečaniju šminku koja će na licu izdržati do jutra, jer nije težak na licu niti jako pigmentiran, a super hvata sve proizvode koje stavite na njega. Zato vjerujem da bi se zaista mogao svidjeti mnogima, neovisno o tome preferirate li laganu, prirodnu šminku ili full glam. 


ELF Putty Applicator sintetički je kist namijenjen nanošenju njihovog Putty Primera, ali ja sam pretpostavila da dobro surađuje i s bronzerom. Moram odmah napomenuti da se nisam prevarila i da je definitivno vrijedio dodatnih 6.50 funti! 😊 S jedne strane ima špatulicu, a s druge kist, gustih, ali vrlo mekih čekinja. Okruglog je oblika i manjih dimenzija, a u ruci zaista dobro stoji i može se lako manevrirati njime. 

Lako se i jednostavno pere, a brzo suši. Proizveden je u Kini. Nekoliko dlačica mu je ispalo tijekom prvih par korištenja, ali nakon toga zaista nisam primijetila dodatno ispadanje. Odlično kupi, nanosi i blenda ovaj bronzer i ne ostavlja nikakve tragove za sobom. Nisam ga koristila s drugim proizvodima, jer nisam ni imala potrebe, ali mislim da je odličan dodatak za sve preciznije radove na licu!

Jedan samostalni sloj ELF Putty Bronzera na licu


Što mogu u konačnici još dodati o ovom bronzeru? Apsolutno sam oduševljena njime i od prvog korištenja ga bez prestanka nanosim svaki put kada se šminkam! 😍 Odličan je suradnik za ove ljetne temperature, ali i za dugotrajnu šminku. Daje licu, osim brončanog izgleda i toplote, tu neku lijepu kremastiju, prirodniju dimenziju u obrazima. Jeste vi isprobali neki od njihovih proizvoda iz Putty linije? Pišite mi u komentarima! 😊 


With love, Ana 

Objavi komentar

Shine Of Beauty