Empties #14

29. ruj 2019.

Pozdrav ljepotice, danas sam se odlučila riješiti hrpe potrošenih proizvoda. Nakupilo se puno toga, a mnoštvo sam u međuvremenu i bacila. Ako vas zanima što ponovno kupujem, a što ubuduće zaobilazim nastavite čitati! 😊


Svi proizvodi koji već imaju svoje recenzije na blogu su podvučeni, te klikom na njih možete istima pristupiti! 😉

Balea Pure Frische šampon za kosu koja se lagano masti sa suhim vrhovima od zelene jabuke sam otkrila još u proljeće, dok sam šopingirala u Austriji i od tada ga neprestano koristim. Jako lijepo i temeljito opere kosu, nije agresivan prema tjemenu, a kosa mi ne bude suha od njega. U mom lokalnom DM-u piše da je limited edition, pa sam se ja u strahu već opskrbila s nekoliko pakiranja. Obožavam ga! 🙌

Balea ulje za skidanje šminke sam počela ponovno koristiti kada sam se odlučila na double cleansing metodu skidanja šminke odnosno čišćenja lica. Meni sasvim solidno odradi posao, ne izaziva mi nikakve negativne reakcije na koži, a uspijem s njim otopiti svu šminku s lica. Odličan omjer cijene i kvalitete! Kupovinu sam već ponovila.

Olival Regenerativna krema s uljem smilja je moje već drugo potrošeno pakiranje. Jako volim ovu kremu, jer lijepo hidratizira kožu, a nije masna i brzo se upije. Odlična je dnevna opcija i ne narušava trajnost šminke, ispod koje je obično nanosim. Novo pakiranje već koristim! 😊


Balea losion za tijelo Pomegranate-Kiss sam kupila prije povratka iz Austrije, zbog putovanja i bio mi je sasvim solidan. Nije naročito hidratantan, ali je lagane teksture, ugodnog mirisa i brzo se upija, pa mi je bio idealan za to ljetno razdoblje.

Bettina Barty Vanilla gelove za tuširanje sam također koristila prilikom putovanja i ovaj miris vanilije me totalno oduševio! Svakako si planiram uzeti veća pakiranja proizvoda iz ove linije, jer znam da imaju i losion za tijelo koji jednako božanstveno miriše! 😍


Batiste Original suhi šampon je već standardna priča. Jednako lijepo odradi posao kao i moj omiljeni Cherry, ali naravno ne miriše kao on. Batiste je definitivno postavio standard suhih šampona, jer im niti jedan drugi nije ravan, barem od onih koje sam ja isprobala.

Ebelin odstranjivač laka za nokte s mirisom kokosa sam kupila na moru i potrošila doma. Ima jako intenzivan miris kokosa, ali vrlo lako skida lak s noktiju. Kada nemam Aveo pri ruci, uvijek posežem za Ebelin odstranjivačima.

Biobaza Supertanning Royal pekmez za brzo tamnjenje je mini pakiranje koje sam kupila prije mora. Ja inače jako teško primam boju, a nemam baš volje dugo se sunčati, tako da mi je ovo malo pakiranje bilo sasvim dovoljno za tih tjedan dana. Jako lijepo miriše i u kombinaciji sa SPF kremom pomaže da lakše primim boju, a da ne izgorim.


Avon kremu za kožicu oko noktiju imam već više od godinu dana i imala sam u planu pisati zaseban post na blogu, međutim, čak i nakon ovoliko vremena, ja nisam primijetila apsolutno nikakve efekte ove kreme. Ne vrijedi ni upornosti ni novaca.

Kremu za ruke s mirisom trešnje sam dobila na poklon i ne znam čiji je proizvod, ali nije mi bila ništa posebno. Vrlo slaba hidratacija, lagana, nemasna tekstura, ali božanstven miris. Podsjeća me na neke dječje žvake! 😃

Tropical Party krema za ruke s mangom i papajom je bila još slabija verzija prethodne. Gelasta tekstura koja se razmazivanjem gotovo pretvara u vodu. Jedva sam čekala potrošiti ju. 


Catrice Prime and Fine Dewy Glow fiksator sam taman toliko zavoljela, da su ga povukli iz prodaje. Najžalosnije od svega je to da ga nisam uspjela ponovno kupiti, jer je svagdje bio rasprodan od kada su ga stavili na sniženje. 😓 Konstantno povlačenje odličnih proizvoda iz prodaje je ono što me najviše nervira kod drogerijskih brendova! 


Revlon Colorstay tekući puder za mješovitu i masnu kožu lica u nijansi 150 Buff je moj dugogodišnji favorit. Ne nosim ga više toliko puno kao nekada, ali ga vrlo često kombiniram s drugim puderima. Odličan dugotrajni drogerijski puder mat finiša! Obavezno ga kupujem ponovno! 

Catrice Liquid Camouflage korektor u nijansi 005 je također jedan od standardnih proizvoda kod mene. Samo mijenjam i kombiniram različite nijanse. Bez njega više uopće ne ostajem! 😊

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ krema u nijansi Fair je moje novo otkriće. Iscijedila sam iz ovog pakiranja sve što sam mogla i kupovinu svakako planiram opet. Nije jeftina, ali smatram da vrijedi svake lipe! 🙌


Kiko Milano Extra Sculpt vodootporna maskara je također jedno novo otkriće. Odlična maskara za volumen i podizanje trepavica. Četkica je dosta velika i često se s njom zamrljam, ali bez obzira na to, jako ju volim. I nadam se da ću si do kraja godine naručiti novo pakiranje s njihove web stranice.

NYX Matte tekući eyeliner sam koristila uz pomoć kista, jer se četkica koja dolazi u pakiranju vrlo brzo rascvjetala i jednostavno više nije bila pogodna za korištenje. Formula eyelinera nije ništa posebno i nije vodootporna, što meni najviše i smeta, pa ga ni ne koristim često. Zato se sada pozdravljamo. 

Catrice Brow Comb Designer olovka za obrve u nijansi 010 mi se vrlo brzo osušila. Pisala sam vam već na Facebooku da mi je stvarno bila dobra. S njom i maskarom za obrve bi ih popunila vrlo brzo i lako u svega nekoliko poteza. U svakom slučaju, izašla je sada iz prodaje. 


Eveline lak za nokte u nijansi 371 sam jako puno koristila i sada sam već došla do kraja bočice, a ono što je preostalo se zgusnulo. Generalno volim Eveline lakove je mi s nadlakom stvarno znaju lijepo potrajati na noktima. Vjerujem da ću ponoviti kupovinu ove nijanse! 

Wet n Wild Coral-ine ruž za usne me se nije naročito dojmio. Veliki minus su im ova plastična pakiranja kojima se poklopac zna vrlo lako otvoriti u torbi. S obzirom na to da ne koristim ovaj ruž toliko često, odlučila sam ga radije proslijediti dalje.

Fenty Beauty Gloss Bomb u nijansi Fenty Glow sam potrošila koliko god sam mogla. Ovo je mini pakiranje iz seta o kojemu sam pisala početkom godine. Nervira me jedino što je teško pokupiti proizvod s dna pakiranja, jer je aplikator nešto kraći. Ovo sjajilo sam inače koristila jako često. Toliko sam ga nosila po torbicama da se i boja s poklopca počela guliti. Predivna nijansa i formula, koja se uklapa u 90% makeup lookova. 🙌 Definitivno ga kupujem ponovno u full size izdanju! 

L'Oreal Paris Color Infaillible sjenilo u nijansi 024 Bronze Goddess je jako star proizvod! Koristila sam ga u počecima svog bloganja i baš sam ga voljela. Sada ga je već zasjenila hrpa drugih proizvoda, tako da mi samo stoji sa strane. Zato je vrijeme da se konačno pozdravimo! 


Violeta Sensitive Care vlažne maramice su moj prvi odabir već dugo vremena. Koristim ih za brisanje doslovno svega. Jeftine su, a odrade posao bez problema. 

Becutan vlažne maramice imaju drugačiju teksturu maramice i mirišu više na bebe, ali su mi se također pokazale dobrima. 😄


After Party masku za lice u maramici sam dobila na poklon i koristila sam je krajem ljeta. Ne sjećam se da mi je napravila nešto revolucionarno. Lijepo je hidratizirala kožu, kao i većina ovakvih maski. Čini mi se da je bilo baš velika za moje lice, ali uspjela sam je lijepo iskoristiti. 

Sve u svemu, možete vidjeti da sam potrošila dosta svojih favorita, ali i onih kojima nisam bila pretjerano oduševljena. Znam da su vama ovakvi postovi korisni, jer onda možete saznati finalne dojmove o proizvodima. Jeste li vi isprobali nešto od navedenog? Pišite mi u komentarima! 😊


With love, Ana ♡

4 komentara

  1. Balea ulje je meni koma. Ne sviđa mi se nikako, a ni miris.
    Catrice korektor i ja kupujem skroz.
    Becutan maramice su super, miris najbolji. Violeta mi je ok samo zbog poklopca pa ja takve maramice zovem "putne". Kad se otvore,kogu dugo stajati s da se ne osuše te su idealne za (djecje) torbe/ruksake. Batiste suhe šampone volim.
    Ostalo nisam probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto dokaza koliko smo svi drugačiji! 😊 Hvala na osvrtu sa strane roditelja, baby maramice neki su hladno prisvojili u korištenju! 😄

      Izbriši
  2. Bettina Barty Vanilla miris je sve 😍moram malo raščistiti trenutne gelove za tuširanje i mazalice pa ću definitivno probati jer mi je ovaj miris savršen za zimu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, i ja isto! U kratkom roku sam nakupila nekoliko komada! 🙈

      Izbriši

Shine Of Beauty