Empties #20

3. srp 2021.


Posljednje čišćenje prije ljeta i selidbe prije svega uključuje i sakupljanje dojmova o potrošenim proizvodima! Što sam potrošila posljednjih mjeseci, što me se dojmilo, a što ne, donosim u nastavku! 😊



Afrodita Kamilica okoloočna krema potrajala mi je godinu dana redovitog korištenja. Riječ je o baš bogatoj kremici i iako mi je većim dijelom godine odgovarala i sanirala neke probleme, mislim da sam je tijekom proljetnih mjeseci previše koristila - i ujutro i navečer, što je za potrebe moje kože čini mi se bilo previše. Nije najbolja opcija za nanošenje ispod korektora i trebalo mi je duže vremena da to shvatim. Ipak, smatram i dalje da je riječ o izvrsnoj kremici i možda je nekada u zimskom periodu ponovno kupim.

Bio Oil ulje odnosno ovu malu bočicu od 25 ml čuvam još od 2019. godine i konstantno sam ga nadolijevala, jer je ovo malo pakiranje baš praktično. Jedan od rijetkih proizvoda koje se usudim koristiti i na tijelu i na licu, bez bojazni od prištića. Ne znam za što ga sve nisam koristila proteklih godina. Definitivno ga kupujem uskoro ponovno! 😊

Balea Cocos Peeling za usne je dobio svoju recenziju na blogu i ostala sam pri istom mišljenju. Pokušala sam ga maksimalno iskoristiti kao balzam za usne tijekom dana kada bi recimo radila na računalu. Ne radi uopće nikakav dobar piling. Ne planiram više kupovati ni ovaj, a ni njemu slične Baleine verzije. 👎

Carmex balzam za usne moj je vjerni suputnik godinama. Ne moram više ništa ni govoriti o njemu, koliko ga hvalim. Ništa bolje nisam pronašla za svoje usne. Trenutno koristim ove verzije u sticku, jer su higijenski prihvatljivije i imaju SPF 15.


Balea Aqua serum za lice pravi je oldie, but a goodie, što bi se reklo! 😂 Tako lagan, brzo se upija, odličan izbor za dodatnu hidrataciju lica, ljeti mi nije težak i ne masti dodatno lice. Stvarno me nikada ne iznevjeri, kada god mu se vratim. 

Mini Batiste Cherry je boravio u mom putnom neseseru. Još jedan dugogodišnji favorit i spas za kosu koja se brzo masti! Jedno full size pakiranje mi je uvijek doma, a mini u neseseru. To dovoljno govori o našem odnosu! 😅

Mini Rexona Cotton Dry dezodorans uzela sam za torbicu, ponajviše da ga nosim na posao, kada sam radila u restoranu. Bio mi je stvarno odličan. Ima ugodan, svjež miris, a ne ostavlja tragove. Odlično drži znoj i neugodne mirise pod kontrolom.


O Tonymoly i Heimish balzamima za skidanje šminke sam pisala usporednu recenziju, pa vam ostavljam link. I dalje sam ostala istog mišljenja. All Clean Balm bi definitivno rado ponovno uzela! Odličan balzam koji skida apsolutno sve, ne peče za oči, lako se ispire i ima odlično, praktično pakiranje.

Some By Mi Mineral 100 Calming Suncream SPF 50+ je moja tiha patnja. 😭 Iscijedila sam svaku zadnju kap iz ove tubice! Ovo je toliko dobra mineralna krema s visokim zaštitnim faktorom. Bez bijelih i masnih tragova, lako i brzo se upija, bez mirisa, a tako fantastična i totalno neosjetna na koži! Kada bi imala ludilo s prištićima, nije mi smetala, čak imam osjećaj da mi je pomagala u zacjeljivanju. Bila je pristupačne cijene na iHerbu, odličnih ocjena i svako malo je bila out of stock. I naravno, povukli su je iz prodaje nakon Purito skandala. Ne znam hoću li opet naći ovako dobru SPF kremu. Tuga! 😟


YSL Black Opium mi je bio fantastičan parfem! Tako moćan, dugotrajan i ugodan za zimsko razdoblje. Bočica mu je također predivna. Popularan je s razlogom. Rado bi ga ponovno uzela!

Avon Attraction For Her mini parfem sam uzela za probu. Svidjele su mi se note i htjela sam vidjeti kakve su mu performanse. Dobila sam komplimente za njega, ali nije me oduševio. Imala sam osjećaj da nakon par sati totalno nestaje s kože. Ne znam je li to do mene i promjena na meni, ali koliko se sjećam, Avonovi parfemi su mi nekada zaista bili dugotrajni. U posljednje vrijeme me nešto ne oduševljavaju više.

Skintegra Clarion je također moj dugogodišnji, vjerni borac s hormonima, začepljenim porama i prištićima. Kada ga konzistentno koristim, zaista osjetim razliku. Tijekom ljetnih mjeseci ga puno rjeđe koristim, ali je uvijek u mom neseseru.


Coty Airspun puder u prahu koristila sam godinama. Bio mi je stvarno dobar. Nešto se nismo snalazili prošle godine. Pogriješila sam kada sam ga pokušala miješati s katastrofom od JS pudera. Na kraju mi je ta kombinacija samo stajala, pa nije imalo smisla čuvati ga. Možda ga ponovno nekada naručim. Traje doslovce godinama jer je pakiranje ogromno!

Katastrofa zvana Kiko Milano Standout Volume vodootporna maskara odletjela je u smeće, jer ju jednostavno nisam mogla koristiti. To nije dobro bilo ni pola sata na meni. Ne pamtim kada sam zadnji put tako lošu maskaru imala. Nikada više!

WnW Coloricon Pearlescent Pink rumenilo sam jako voljela kada sam ga kupila. Onda sam zaredala još masu nekih drugih brendova i nijansi, a ovaj primjerak je samo stajao po strani. Imam ga već godinama i nema smisla da čuvam nešto čemu je davno istekao rok, a što ne koristim. 

Farmasi Be Fit fiksator mi je baš drag i ponovila sam kupovinu već nekoliko puta, ja mislim. U posljednje vrijeme ga ne viđam baš u njihovom katalogu. Sviđa mi se što ne isušuje lice, sve lijepo stopi, pa je odličan izbor za svaki dan. 


Lavozon Fresh Cactus žele za tuširanje mi je bio baš dobar za ona brza (i umorna 😅) tuširanja nakon posla. Volim ovakve lagane stvari koje osvježavaju, očiste kožu, ne pjene se puno, a u isto vrijeme imam osjećaj da si ne ribam dodatno kožu. Jedina mana je što vam može lako skliznuti iz ruke, pa treba biti pažljiv. Mislim da je dio ljetnog asortimana i čini mi se kao super opcija za čišćenje kože nakon plaže. 

Balea Sense of Magic gel za tuširanje je bio na sniženju, jer je bio dio limitirane zimske kolekcije. Jako, jako intenzivno miriše, a ja sam ga koristila već u toplijim mjesecima. Nije mi baš prijao zbog toga, ali formula je tipična Baleina i potrošila sam ga. 

Cien Urea 10% krema za stopala mi se vukla baš dosta, dok se nisam zainatila da je dokrajčim! 😄 Ovo je jedan od rijetkih proizvoda za koji stvarno ne znam što bi mislila. Okej mi je, ali ništa posebno nisam primijetila. Znam da je netko pričao kako s ovim proizvodima možeš rezultate vidjeti, samo ako ih konzistentno i svakodnevno koristiš. Meni je to osobno ipak tlaka, mogu svaki drugi dan ili nakon tuširanja mazati, ali svaki dan baš i ne. Nisam sigurna da ću je ponovno kupiti.


Organic Shop gel za tuširanje s makadamijom i avokadom mi je bio odličan. Miris mu je jako ugodan, a nije zagušljiv. Klasična formula, lijepo se pjeni i ostavlja kožu mekom. Nervirala me pumpica, koju bi redovito trebala pritiskati 5-6 puta da bi dobila potrebnu količinu. Može se čak i zaključati, a militraža je izdašna. Voljela bi isprobati još proizvoda ovog brenda! 😊

Byphasse tonik za lice s ružinom vodicom koristim također godinama. Presipam ga u manju bočicu s pumpicom. Standardno dobar proizvod koji ne isušuje kožu.

Batiste Tempt suhi šampon je bio limitirano izdanje, ako se ne varam. Ima vrlo, vrlo jak miris koji se osjeti u kosi. Toliko da bi ga i drugi oko mene primijetili. 😄 Identično je radio posao kao i Cherry, što mi je u konačnici najbitnije. 


Moram pohvaliti ove DenkMit maramice za upijanje boje! S obzirom na to da sam student, perem samo svoju odjeću par puta mjesečno, pa se trudim uvijek iskoristiti mašinu i napuniti je svime kada perem. Ove maramice redovito izvuku višak boje koje neka odjeća pušta. Nakon pranja ih samo bacim u smeće, a ostatak moje odjeće ostaje netaknut i neobojan. 

Balea kremasti tekući sapun - morski povjetarac je nešto tako lijepo! Preedivno miriše i da, apsolutno podsjeća na more! Lijepo se pjeni i ne isušuje ruke. Ovo zamjensko punjenje sam presipala u bočicu s pumpicom. 


Sad kad sam nahvalila DM-ove proizvode, mogu vam reći i što obavezno trebate zaobilaziti! DenkMit omekšivač od badema je čista voda. U boci divno miriše, ali to se nije osjetilo na odjeći ni kada sam je na ruke prala. Ne bi rekla da ništa posebno čini niti za same tkanine. Jedva sam ga potrošila. 🙅


Zaredalo se dosta toga kod mene, kao i uvijek. 😂 Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme? Ako imate nekakvih pitanja u vezi proizvoda, pišite mi. Čitamo se u komentarima! 


With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty