The Balm Mad Lash maskara

11. ruj 2021.

Nisam mogla odoljeti odličnim popustima The Balm kozmetike na webu Unique drogerije. Pisala sam vam već o svojem odličnom iskustvu s njima u ovom postu. Uzela sam mini The Balm Mad Lash maskaru čisto iz znatiželje. Vidjela sam pozitivne ocjene na internetu i počastila se. 😄 Ako vas zanimaju moji detaljni dojmovi o ovoj maskari, nastavite čitati! 😉



Mad Lash maskara dolazi u klasičnom crnom pakiranju sa zakrivljenom silikonskom četkicom i sitnim čekinjama. Ova mini verzija dolazi u količini od 4,5 ml, dok full size dolazi u količini od 8 ml. Ja sam svoju kupila po cijeni od svega 26,89 kuna na web shopu Unique drogerije. Proizvedena je u Italiji, a preporučuje se korištenje unutar 6 mjeseci od otvaranja.

Ako ste upoznati s ovim brendom, onda znate da imaju zanimljiv i vrckav marketing odnosno pakiranja, brend poruke i nazive proizvoda. To mi se osobno baš sviđa i čini ih jedinstvenima na tržištu. Tako Mad Lash maskara obećava sljedeće - "Go to Crazy Lengths!". I priznat ću vam odmah, ispunjava to obećanje!


Formula maskare je baš kakva treba biti, iako više naginje suhoj teksturi, ali nemam potrebu dodatno kupiti proizvod tijekom jednog nanošenja. Ova mini verzija čini mi se nema baš adekvatnog stopera, jer nerijetko zna izaći nešto više proizvoda na četkici. Međutim, s obzirom na neke druge maskare koje sam koristila, ovdje je to zaista minimalno.

Zakrivljena četkica olakšava podizanje i dodaje volumen trepavicama, a sitne čekinje fantastično obaviju i izvuku trepavice. Ako tražite maskaru koja će vaše trepavice elegantno izvući, onda je to ova. Nekada mi stvarno nestvarno izgleda, kao da mi je ova maskara otkrila da imam ozbiljno dobre prirodne trepavice. 😂


Mislim da se efekt ove maskare dobro vidi i na slikama ispod. Ja obično ovu maskaru nanosim samo u jednom sloju, ali s više poteza. Može se pretjerati i zna slijepiti trepavice, ako previše puta prođete po njima. Mogu lijepo s njom manevrirati, ali često mi se dogodi da zamažem kapak. Ne predstavlja mi to problem, jer su čekinje same maskare sitne, pa se onda mala količina proizvoda lakše i odstrani. 

Ono što me oduševilo jest trajnost ove maskare! Nije vodootporna, ne grudva se niti rasipa tijekom dana, a odlično se drži čak i uz moje masne kapke. Jedino ako ju nosim po 10 sati ili se puno znojim, preslika se ponegdje ispod obrva. Čak ni tada to nije ništa drastično i jako primjetno.  


Vrlo lako se odstranjuje uljem za skidanje šminke, ne pravi puno nereda i ne iritira oči. Baš me ugodno iznenadila i redovito ju koristim za sve prilike, ponajviše za svakodnevnu šminku. Jako dobra maskara! Razmišljam da si uzmem još koji primjerak dok je na sniženju. 😅 Jeste isprobali ovu maskaru? Kako vam se čini? Pišite mi u komentarima!


With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty