Top 5 songs that will make you move

11. sij 2016.


Pozdrav ljepotice, s obzirom na to da je siječanj poprilično depresivan mjesec u godini, pogotovo u svojim počecima, kada se opraštamo od blagdana i kada se ponovno vraćamo u kolotečinu, mislila sam da bi bilo idealno napisati jedan opušteni post s mojih trenutnih top 5 pjesama koje me uvijek podignu i pokrenu.
 
Prva po redu takva pjesma, što svojim tekstom, što zanimljivim ritmom jest Fire Under My Feet prekrasne Leone Lewis. Njen moćni glas stvarno daje nekakav pozitivan duh i energičnost ovoj pjesmi. Vrijedna slušanja, ako ništa drugo, zbog tog divnog glasa i vokala! ;)

Nakon zagrijavanja s Leonom Lewis, ležerno se možemo prebaciti na pjesmu Sugar koja je nastala u duetu Robina Schulza, njemačkog DJ-a i producenta, te mlađahnog kanadskog glazbenika Francesca Yatesa. Bilo da se vozite u tramvaju, autobusu ili autu, ovo je pjesma koju si svakako trebate pojačati prilikom vožnje. 


A ako vam fali ljeto (kome ne fali?) i one ljetne melodije koje vam predočavaju lijepe sunčane dane na pješčanoj plaži, duge tople šetnje i odlične ljetne zabave, možda iz pjesme Sunlight u izvedbi sve poznatijih Years & Years-a i The Magician-sa pronađete malo motivacije, ako ništa drugo, makar iz ovog funky spota. :D


I što bi ovaj post bio bez slavne Prayer in C pjesme autora Lilly Wood & The Prick i Robina Schulza? Vjerujem da ste ju čuli masu puta, ali melodija je jako zarazna, tekst nije kompliciran, i ono najzanimljivije je da ju ja mogu slušati i kada nisam, i kada jesam dobro raspoložena. Motivira, ali i umiruje u isto vrijeme.


I za kraj sam ostavila ovu značajnu pjesmu naziva I lived fantastične grupe One Republic, ALI u (RED) remix verziji. U linku je prikazan video s tekstom iz kojeg se stvarno puno može izvući. Ohrabruje čovjeka da živi onako kako želi, da bude drugačiji, bez obzira na sve i svakoga.

I svaki problem, svaka nevolja, svaki pad, svaki poraz, svaka bol, svaka rana u životu je znak da smo živi, da smo ljudi od krvi i mesa, i sve to nas čini jačim i boljim ljudima – jer ne smijemo zaboraviti da se sve u životu događa s nekim razlogom. I možda nećemo uvijek shvatiti i znati taj razlog, ali to ne znači da on ne postoji! ;)

Što kažete na moj odabir? Imate li vi kakve prijedloge? Pišite mi u komentarima! :)




With love, Ana <3

Objavi komentar

Shine Of Beauty