Catrice Camouflage Cream – 010 Ivory

19. svi 2016.
Pozdrav ljepotice, odlučih' vam nakon već sigurno tisuću pročitanih pozitivnih dojmova o Catrice-ovoj kamuflaži i ja napisati pokoju riječ.

Iako su svi i njihove mame govorili i govore o ovom malom čudu na sva zvona, kupujući ga, bila sam nekako skeptična i nikako nisam očekivala da će me baš oboriti s nogu, ali je.
Dakle, kamuflažni korektor guste teksture koji je prvenstveno namijenjen prekrivanju nepravilnosti, akni i sl. dolazi u maloj plastičnoj posudici na odvrtanje, koja mi se čini poprilično kvalitetna, tako da je pakiranje svakako plus.

Dolazi u 3 nijanse – 010 Ivory, 020 Light Beige i 025 Rosy Sand, koje su uglavnom namijenjene svjetlijem tenu, što je u neku ruku, šteta. Cijena mu je oko 25kn za 3g/0.10 oz. te se preporučuje korištenje unutar 6 mjeseci.
Swatch na prirodnom, danjem svjetlu
Swatch na umjetnom svjetlu
S obzirom na to da je korektor jako pigmentiran, ne treba ga puno da biste prekrili ono što želite. Ja sam ga koristila s kistićem, jer smatram da tako jednostavnije i brže prekrijem pojedine nepravilnosti. Uvijek sam ga nanosila ispod pudera, i bila oduševljena krajnjim rezultatom. Prvenstveno zato jer automatski ne morate koristiti teške pudere, jer većinu nepravilnosti prekrijete s kamuflažom, a i zbog toga jer mi traje do kraja dana, sve dok ne skinem šminku. S time da ja uvijek obavezno setiram šminku puderom u prahu i setting sprejom.

Sve u svemu, oduševljena sam ovim proizvodom i nijedno šminkanje mi ne prođe bez njega. Pišite mi, koji proizvod je vas „oborio s nogu“? :)



With love, Ana <3

2 komentara

  1. Ovu kamuflazu vec dugo planiram kupiti. Imam onu tekucu i odlicna mi je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja sam bas jucer uzela i tu tekuću, i jedva čekam isprobati :) imam osjećaj kao da sam živjela pod kamenom svo ovo vrijeme :D

      Izbriši

Shine Of Beauty