Trend It Up Insta Ready radiant photogloss

17. lis 2018.

Pozdrav ljepotice, danas vam pišem o još jednom proizvodu za usne, ali je ovoga puta riječ o Trend It Up Insta Ready sjajilu za usne. Naime, viđala sam ga nekoliko puta u DM-u i premišljala se hoću li ga kupiti ili ne. Nije mi trebalo dugo da ga na kraju i uzmem! 😃 U nastavku možete pročitati moje dojmove!



Naime, ovo sjajilo je dio limitirane kolekcije koja je prisutna čini mi se još od kraja ljeta. Dolazi u klasičnom plastičnom pakiranju s aplikatorom u obliku kistića, čiji nisam najveći fan inače, ali solidno nanosi proizvod, tako da može proći. Sjajilo sadrži 5 ml proizvoda, preporučuje se korištenje unutar 12 mjeseci, a cijena mu je 22,90 kn. Proizvedeno je u Njemačkoj. Nigdje na samom proizvodu nije naveden sastav (još uvijek mi nije jasno zašto to pojedini brendovi uporno rade?!), već isti možete pogledati jedino na stalku na kojem se nalazi sjajilo u DM-u. 


Predivna duochrome nijansa ovog sjajila je nešto što me najviše privuklo i nešto što je trenutno zaista jedinstveno u drogerijskoj ponudi. Ono ne sadrži nikakvu boju u sebi, već mnoštvo sjajnih čestica i shimmera (ne glittera!) koje apsolutno ne osjetite na usnama. Presijava se od zlatnih čestica do roskastih, pa i svijetlo ljubičastih tonova. Na jakoj svjetlosti do izražaja više dolazi zlatni shimmer, a u hladnijem prostoru više je naglašena ta roskasto-ljubičasta strana. Jasno vam je da ovakve stvari ne mogu jasno dočarati riječima dok vi sami ne vidite proizvod uživo i isprobate tester na ruci. 😊


Sjajilo se lijepo i kremasto nanosi, nije teško na usnama i nije ljepljivo ako ne nanesete recimo više od 2 sloja. Ne sakuplja se u onu odvratnu liniju u unutrašnjosti usana. Nosila sam ga uglavnom preko klasičnih kremastih ruževa ili preko olovke za usne. Divno izgleda i samostalno, ali ja nekako više volim dodati malo boje svojim usnama. Prilikom sva tri načina nošenja nisam primijetila nikakvo izlijevanje u linijice i pore oko usana. Sadrži nekakav čudni miris za kojeg ne mogu reći niti da je ugodan niti da mi smeta. Dobra stvar je što ga nakon nanošenja uopće ne osjetite. Inače, posljednjih tjedana sam se borila s ispucalim i suhim usnama i moram priznati da je ovo sjajilo to odlično prekrilo i popunilo linijice na usnama. Trajnost mu je jednaka kao i kod svakog sjajila, odnosno nakon svakog pića, obroka pogotovo, morate ga iznova nanijeti. Zanimljivo je kako bi na kraju dana, nakon što ne popravim sjajilo i dalje vidjela nekoliko čestica shimmera na usnama. 



Dakle, ako volite sjajila i nosite ih povremeno (ili često), preporučujem da barem isprobate tester ove predivne nijanse, koja pretpostavljam neće biti još dugo dostupna, kao i ostatak kolekcije. Ja za ovim sjajilom svako malo posegnem jer je ugodno na usnama, a svakoj nijansi ruža doda neku posebnu dimenziju i punoću. Jeste li vi isprobali Insta Ready sjajilo za usne? Nosite li uopće sjajila? Pišite mi u komentarima! 😉

With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty