Empties #17

26. ruj 2020.

Vjerovali ili ne, ovaj post čeka već 3 mjeseca na objavu, a vrećica puna praznih, potrošenih proizvoda čeka koš za smeće. 😂 Nekolicinu proizvoda sam nedavno dodala, a veliki broj potrošene kozmetike s mora jednostavno nije mogao putovati sa mnom doma. Bez obzira na to, imam jako puno proizvoda, pa neću duljiti više. U nastavku slijede konačni dojmovi, neki favoriti, ali i ozbiljni failovi. 😊


Možda vam se čini da je pet krema za ruke opsesivno, međutim, u moju obranu, ovo su sve primjerci koje sam potrošila negdje od travnja pa sve do neki dan. Balea Hand Konzentrat, Palmer's Coconut Oil i Sapunoteka kremu za ruke sam potrošila do zadnje kapljice. Palmer's je najbogatija od spomenutih i odličan izbor za zimu. Sapunoteka kremu sam već ponovno kupila, a nažalost Balein Hand Konzentrat jako rijetko pronalazim u DM-u u zadnje vrijeme. 

Preostale dvije, Balea Urea i Avѐne Cold Cream kreme za ruke me nisu naročito oduševile da bi ih ponovno kupila. Bile su okej, ali ništa vrijedno pozornosti. 


Emanuel Ungaro For Her losion za tijelo bio je dio seta zajedno s istoimenim parfemom. Fin miris, klasična lagana hidratacija, ništa posebno. Nivea Pearl & Beauty dezić, kao i svi njihovi, odličan! 

Moram priznati da me posebna tuga obuzela kad sam potrošila Caudalie The des Vignes ulje za tijelo i kosu. Iako mi miris više odgovara za hladno razdoblje, ovo ulje sam baš obožavala i štedno koristila. Pruža divnu hidrataciju, miris i ostavlja lijepu i mekanu kožu. Moram se ponovno počastiti njime! 🙌


Voljela sam bome i Nivea Coconut & Monoi oil body souffle. Odličan je za hidrataciju tijela u ljetnim i toplim mjesecima. Lagan, a hidratantan. Divnog mirisa! Kupujem ga opet na proljeće! 😍

Helena Delirium Lippie Dippie balzam mi je bio okej, ali nije moj favorit. Volim bogatije balzame za usne. Na kraju sam ga potrošila na tijelu i laktovima.


Avon Eve Truth parfem mi je bio veliko razočaranje kada sam ga počela koristiti. Kasnije sam ga mahnito špricala po deset puta po sebi, da bi se osjetio barem malo duže. Stajao mi je doma i koristila sam ga vrlo rijetko. Divno miriše i slaže se s mojom kožom, ali trajnost mu je očajna, što me jako iznenadilo. Obično su mi svi Avon parfemi bili dobri. Ovaj definitivno ne kupujem ponovno i ne bi ga preporučila.

Za razliku od njega, Lacoste Pour Femme Intense sam obožavala! Baš mi je nekako unikatan. Lijepo traje na meni. Bio mi je odličan svakodnevni, jesenski parfem. Želim ga ponovno kupiti i već škicam sniženja. 😊


Beauty Kiss gel za umivanje sam dobila i bio mi je odličan. Mislim da se više doduše ni ne može kupiti. Za Bioderma Hydrabio kremu sa SPF-om 30 dugo nisam znala što misliti. Bojala sam se jedno vrijeme da mi izaziva prištiće, ali mi se čini da nisam bila u pravu. Nije uopće masna i lijepo se ponaša ispod pudera. Iako, znala mi se nekada runiti s lica ovisno o ostatku preparative koju bi koristila uz nju. Solidna krema koja ne isušuje i ne masti, ali sam trenutno u potrazi za drugima.

Caudalie Moisturizing Mask mi je bila odlična. Ovo malo pakiranje od 15 ml mi je stvarno dugo potrajalo, a koristila sam je kao noćnu kremu za bogatu hidrataciju. Jedan od njihovih proizvoda koji me spasio početkom godine. Ponovnu kupovinu planiram uskoro! 🙌 Caudalie Vinosource S.O.S Thirst Quenching serum mi je bio okej, ali s obzirom na malo pakiranje, nisam uspjela primijetiti neke velike rezultate da bi ga ponovno kupila. 


Bio-Oil konstantno koristim već godinu i pol, i na licu i na tijelu. Nije masno i teško, a odlično surađuje s drugim proizvodima i daje dodatnu hidrataciju. Obožavam ga! Ista stvar je i s The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% serumom. Toliko lijepo održava neku svježinu lica i utječe na čišći ton kože bez flekica, da je to nešto posebno! Pravim pauze u korištenju ponekad, ali ga uvijek rado ponovno kupim! ❤️

Olival micelarnu otopinu sa smiljem sam jednom prilikom u brzini kupila, jer mi je trebalo nešto za skidanje šminke. Dobra je micelarna, ali meni već dugo vremena ovakve otopine nisu od koristi, jer ne mogu s njima recimo maskaru lijepo otopiti, a da ne trgam trepavice. Uljne emulzije su definitivno najbolje po tom pitanju.


Farmasi Be Fit fiksator mi je bio zaista odličan. Ne isušuje kožu kao mnoštvo fiksatora ovog cjenovnog ranga, a opet lijepo sve stopi i sjedini. Moram pronaći nekoga iz Farmasija da se opskrbim s par komada. Odličan je izbor za svakodnevno korištenje! 

O Avène termalnoj vodi u spreju pričala sam u nekoliko navrata ovo ljeto. Ovdje vidite prvo malo pakiranje koje sam potrošila. U međuvremenu sam slistila i jedno veće pakiranje. Za sve žive iritacije kože, opekotine, osipe, crvenilo, must have! Koristila sam je i na plaži za osvježavanje, ali i nakon šminkanja da ublaži praškasti finiš na licu. Kupujem definitivno ponovno! 😊

Avon Anew Radiance Maximising Tonic je bio blaga horor priča. Kada sam ga dobila i vidjela sastojke, nisam bila oduševljena jer se reklamira vitaminom C i glikolnom kiselinom koje se nalaze negdje na sredini popisa sastojaka. Koštala me moja znatiželja s čvorugom na čelu koja mi je nakon smirenja dobra dva tjedna ostavila doslovno rupu. 95% sam sigurna da je ovo čudo napravilo taj kaos u manje od dva tjedna korištenja. Nakon toga nisam htjela riskirati s njim, tako da sam i prelivenu količinu koju sam nosila sa sobom, na kraju prolila. Jedno veliko NE od mene!


Trend It Up Insta Ready limitirano sjajilo za usne je promijenilo miris, a rok mu je odavno izašao, tako da se pozdravljamo. Eos balzam za usne mi je bio odličan! Jedino je malo poskup s obzirom na količinu koja se dobije. O Avon uljima za usne sam također pričala nekoliko puta. Na fotki je samo jedno pakiranje, ali potrošila sam i drugu nijansu. Koristim ih kroz cijelu godinu, a za plažu su dušu dali. I sa šminkom na licu i bez nje izgledaju odlično i odlično hidratiziraju usne koje se divno sjaje i popune s njima. Ako ih još niste isprobali, što čekate? 😀


Max Factor Radiant Lift puder mi je bio odličan. I kada sam imala katastrofalnu suhoću i dehidriranost, s njim bi mogla lijepo raditi, da izgleda pristojno na koži. Istina da nije dugotrajan kao mat puderi i lakše se preslikava, ali zato predivno izgleda na koži. 

S Maybelline Lash Sensational vodootpornom maskarom nisam bila zadvoljna. Jako brzo bi mi se preslikala ispod obrva i generalno mi nekako ima dosta rijetku formulu. 

Trend It Up Under Eye korektor u istoj 020 nijansi povremeno koristim već nekoliko godina. Jako je lagan, vrlo malo se uvlači u borice i ima neko slabije do srednje prekrivanje. Meni je bio sasvim dovoljan ovo ljeto tijekom sezonskog posla. Malo ublaži moje vječno vidljive podočnjake, a ne zahtijeva setiranje praškastim puderom. Za neke lagane svakodnevne varijante, odlična opcija.


Essence Make Me Brow maskaru za obrve sam koristila godinama. Ima dodatne dlačice i daje boju, iako ne drži obrve na mjestu. Max Factor Brow Shaper olovka za popunjavanje mi je otkriće! Baš divan, prirodan izgled da, a opet lijepo uokviri obrve. Novu sam već kupila! 😊 PS... olovka za usne je bila dio nekog seta za usne iz Primarka. Postalo mi je teško za naoštriti ju i generalno ima neki čudni miris, tako da se rastajemo. 😀


O Balea maski za stopala sam također pisala. Svako malo ju kupim. Jako lijepo nahrani i omekša kožu stopala. Tester Skintegrine Spectre sam s guštom potrošila. Čini mi se kao super serum. Možda ga i kupim u full size varijanti. Lupilu vlažne maramice iz Lidla sam masovno kupovala proteklih mjeseci. Odlične za mnoštvo stvari, ali šminku ne skidam s njima. Jeftine, ne smrde, ne pjene se i nisu previše natopljene. 

Konačno dođoh do kraja! 😁 Što ste vi zadnje potrošili? Dijelimo li neke dojmove? Pišite mi u komentarima! 😉

With love, Ana ♡

Objavi komentar

Shine Of Beauty