Testiranje tri najbolje ocijenjena proizvoda s Notina

30. ruj 2020.

Vjerujem da danas nema osobe koja prije kupovine prvo ne provjeri recenzije proizvoda kojeg planira kupiti. Iz tog razloga su se, između ostalog, mnogi blogovi razvijali i čitali. 😊 Iako se prilikom odabira proizvoda s Notina ne orijentiram uvijek prema ocjenama drugih, ovaj put sam ciljano pretražila proizvode koji su imali najviše pozitivnih ocjena iz kategorija make-up, parfemi i tijelo. U nastavku vam prenosim svoje dojmove! 😉


Missha M Perfect Cover BB Cream je već dobro poznata i hvaljena korejska krema sa zaštitnim faktorom 42. Dolazi u količini od 20 i 50 ml, a preporučuje se korištenje unutar godine dana. Na Notinu je dostupna u pet različitih nijansi, iako je s manjim pakiranjem i taj broj smanjen. Kao što možete vidjeti na fotkama, ja sam upravo odabrala manje pakiranje kojemu je cijena 63,50 kn.

Osim količine, veća verzija ove kreme dozira se pomoću pumpice, dok manje pakiranje jednostavno istiskujete. Sadrži vrlo blag miris koji me podsjeća na neku kremu za ruke. 😄 Miris me nije iritirao niti sam ga osjetila na licu. Sama krema je vrlo, vrlo lagana neovisno koliko dugo ju nosite. Lako se nanosi i razmazuje i prstima i kistom, ali i spužvicom, s kojom će vam dakako trebati više kreme, ako želite postići jednak efekt odnosno bolje prekrivanje.


Rekla bi da s jednim slojem mogu postići neko slabije srednje prekrivanje, što je odlično s obzirom na tip proizvoda. Odlično se nadograđuje, tako da često znam nanijeti dva sloja, pogotovo kada ju nanosim sa spužvicom. Ostavlja neki prirodni sjajni finiš, a ja je volim setirati puderom u prahu ponajviše na T-zoni, jer mi dulje traje i dugoročno bolje izgleda. Ne uvlači mi se pretjerano u borice i linije, ali na kraju dana će svakako biti izraženije.

Preslikava se, ali ništa pretjerano u usporedbi s drugim sličnim kremama (ali i puderima!). Nijansa koju sam ja sebi odabrala je u broju 23 Natural Beige. Iskreno, mogla sam ići i tamnije, ali nećemo se žaliti. Voljela bi samo da je mrvicu toplija, jer imam osjećaj da dosta naginje na hladni podton. Sve u svemu, ne čudi me zašto ova BB krema ima preko 20 pozitivnih recenzija na Notinu i zašto je jedan od najpopularnijih proizvoda u kategoriji Make-upa. Dugujem vam fotke na licu, ali potrudit ću se uskoro složiti jedan makeup look, pa ćete ju vidjeti u akciji! 😉


Parfemi su jedna od onih kategorija u kojoj uvijek izbjegavam popularne opcije. Isprobam ih, dakako, ali rijetko kada se hvatam za njih. Tko voli mirisati kao pola žena koje prođu pored vas u shopping centru? Ja definitivno ne! 😃 Yves Saint Laurent Black Opium sam isprobala, osjetila njegovu moć već s prvim susretom, vidjela 26 hvalospjeva i odlučila mu dati priliku. Trenutno je na popustu na Notinu, pa moja verzija od 30 ml košta 321,50 kn. Mislim da ne moram naglašavati koliko divnu bočicu ima! 😍 U potpunosti odiše luksuzom i seksipilom. I da, definitivno nije za djevojčice! 😉

Ovo je jaki orijentalni parfem za posebne prilike i prohladne večeri. Bazu mu čine vanilija, pačuli i cedar, srce kava i jasmin, a glavu cvijet drva naranče, kruška i ružičasti papar. Na prvi susret s mojoj kožom osjetim jaku začinjenost koja se lagano rastapa vrlo umjerenom slatkoćom. Morate ga isprobati da biste ga zaista doživjeli. 😊 Trajnost mu je odlična, jačina poprilična prvih nekoliko sati, pa pripazite na količinu koju nanosite, ako imate glavobolje! Tragove ovog parfema osjetila sam u kosi gotovo dva dana nakon nanošenja. Kao ljubitelj jakih i izražajnih parfema, moram reći da sam jako zadovoljna. Družit ćemo se u posebnim prilikama. Smatram da bi bio grijeh koristiti ga svakodnevno! 😂


Dugo sam se premišljala što testirati iz kategorije proizvoda za tijelo. Onda sam shvatila da gotovo svaki miris Schmidt's prirodnih dezodoransa ima po barem 5 pozitivnih recenzija i ponovno odlučila izaći iz svoje sigurne zone i dezodoransa u spreju koje inače koristim. Na kraju sam se odlučila za Schmidt's Bergamot + Lime čvrsti dezodorans divnog citrusnog mirisa. Dolazi u plastičnom pakiranju na odvrtanje u količini od 58 ml. Unutar pakiranja nalazi se i mala plastika koja štiti od razmazivanja proizvoda. Preporučuje se korištenje unutar 12 mjeseci, a proizveden je u Kanadi. Cijena na Notinu mu iznosi 45,25 kn.


Teksturom me pomalo podsjeća na pastu za pranje ruku. 😄 Imam nekakav baršunasti osjećaj pod prstima. Zbog toga se nekada zna oruniti s kože tijekom nanošenja, ali ništa što bi predstavljalo problem. Pod toplinom kože se lijepo rastopi, a ja ga nerijetko volim i sama razmazati prstima. Nisam primijetila da mi ostavlja tragove na odjeći, a miris osjetim ponekad u naletima. 

Tijekom nekih užurbanih aktivnosti, kada imam puno posla i jurim po gradu, nije mi u potpunosti učinkovit, odnosno osjetim vlagu znoja koji se probija ispod majice. Nisam primijetila da propušta neugodne mirise u tim situacijama, ali definitivno mi ne može zamijeniti klasične dezodoranse u spreju. Ipak, sviđa mi se njegov sastav i definitivno ću ga nastaviti koristiti u danima kada znam da neću ništa pretjerano naporno raditi. Mislim da radi prilično dobar posao za 100% prirodni dezodorans. 


Što mogu na kraju zaključiti? Svi proizvodi koje sam ovdje testirala prema recenzijama svih vas koji kupujete na Notinu su u najmanju ruku dobri ili odlični. 🙌 Ovisno o preferencijama i navikama, dojmovi i oduševljenje mogu varirati, ali mislim da je mala vjerojatnost da ćete se razočarati kada opis proizvoda odgovara vašim željama, a korisničko iskustvo pokazuje same hvalospjeve. Jeste li vi kupili nešto po recenzijama drugih korisnika? Pišite mi u komentarima! 😊

*PR proizvodi ustupljeni na recenziju od strane Notina. Neovisno o tome, sva navedena mišljenja su moji iskreni dojmovi!

With love, Ana ♡

2 komentara

  1. Missha BB kremu imam želju isprobati već dulje vrijeme no ove nijanse koje se nude na notinu su mi ipak pretamne s obzirom da sam dosta blijeda, čim uspijem pronaći svjetliju nijansu kupujem! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. BB krema je stvarno predivna, koristim je vrlo često na svakodnevnoj bazi i definitivno preporučujem kupovinu! :)

      Izbriši

Shine Of Beauty